Τσιτσιπάς: «Κράξιμο» στο twitter αφού χρησιμοποίησε έτοιμο μήνυμα από εφαρμογή για να συγχαρεί τον Τζόκοβιτς (pics)

Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς

i

© PrtScr

Τσιτσιπάς: «Κράξιμο» στο twitter αφού χρησιμοποίησε έτοιμο μήνυμα από εφαρμογή για να συγχαρεί τον Τζόκοβιτς (pics)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:52 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 14.06.2023

Η απόφαση του Τσιτσιπά να συγχαρεί τον Τζόκοβιτς με έτοιμο μήνυμα από εφαρμογή, σήκωσε... θύελλα αντιδράσεων στο twitter.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγραψε ιστορία στο φετινό Roland Garros. Ο Σέρβος τενίστας επιβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/6) με 7-6(1), 6-3, 7-5 του Κάσπερ Ρουντ στον τελικό κι έφτασε τους 23 Grand Slam τίτλους, περισσότερους από κάθε άλλον άνδρα τενίστα. Λίγες ώρες μετά το τεράστιο επίτευγμα του Νόλε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσπευσε να τον αποθεώσει μέσω των social media, ωστόσο δεν γλίτωσε το «κράξιμο».

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κορυφαίος τενίστας χρησιμοποίησε ένα έτοιμο μήνυμα ChatGPT για να συγχαρεί τον νικητή του Roland Garros. Όπως είναι λογικό, αυτή η κίνηση του Τσιτσιπά να μην γράψει λόγια μέσα από τη... ψυχή του, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο twitter.

«Νόβακ, έχεις αγγίξει τις καρδιές μας με αλύγιστο πνεύμα και την ισχυρή αποφασιστικότητά σου. Η ικανότητά σου να αντιδράς μπροστά σε κάθε πρόκληση έχει γίνει σύμβολο ελπίδας για τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Σε ευχαριστώ που μας δείχνεις ότι με σκληρή δουλειά και πάθος, τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα», έγραψε χαρακτηριστικά σε μήνυμά του στο Twitter ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, που είναι στο Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Λίγη ώρα μετά όταν κι έγινε αντιληπτό στο twitter το... copy-paste του Τσιτσιπά, πολλοί ήταν οι χρήστες που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για αυτήν την κίνηση.

Σε ότι αφορά τον Τζόκοβιτς, ο Σέρβος «βασιλιάς» του τένις πανηγύρισε ακόμη έναν τίτλο στην καριέρα του και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο GOAT γιατί νιώθω πως είναι ασεβές προς όλους τους σπουδαίους πρωταθλητές από διαφορετικές εποχές του σπορ μας, που έπαιζαν σε άλλο στιλ απ' ό,τι παίζουμε τώρα. Έτσι, αφήνω τη συζήτηση για το ποιος είναι ο σπουδαιότερος σε κάποιον άλλο. Φυσικά έχω πίστη, αυτοπεποίθηση για ό,τι είμαι ικανός να πετύχω. Νιώθω απίστευτα περήφανος, ολοκληρωμένος. Φυσικά το ταξίδι μου δεν έχει τελειώνει. Αισθάνομαι πως εάν κερδίζω grand slams, γιατί να σκεφτώ να ολοκληρώσω μία καριέρα, η οποία τρέχει για 20 χρόνια».