Τσιτσιπάς για Μπαντόσα: «Με εμπνέει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, έχει φέρει φως στη ζωή μου»

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα

i

© Instagram

Τσιτσιπάς για Μπαντόσα: «Με εμπνέει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, έχει φέρει φως στη ζωή μου»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:50 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 31.07.2023

Σε συνέντευξή του στο «Esto» ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε με τα καλύτερα λόγα για τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα αποτελούν ένα από καυτά ζευγάρια των τελευταίων μηνών. Ο Έλληνας τενίστας και η Ισπανίδα τενίστρια είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Αντίθετα, μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους πολλές στιγμές της προσωπικής τους ζωής. 

Οι υποχρεώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά και της Ισπανίδας τενίστριας στο Wimbledon ολοκληρώθηκαν και επίσημα την περασμένη εβδομάδα και έτσι οι δύο τους απολαμβάνουν πλέον τις διακοπές τους. 

Μάλιστα σε συνέντευξη που έδωσε ο Τσιτσιπάς στην ισπανική «Esto» μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τενίστας: 

«Μου λείπει πολύ και της το λέω κάθε μέρα. Έχουμε μια υπέροχη σύνδεση. Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό που δεν είμαστε μαζί και τώρα συνειδητοποιούμε πόσο λείπουμε ο ένας στον άλλον. Αλλά αυτή θα είναι η πραγματικότητα αν συνεχίσουμε μαζί, οπότε πρέπει να το συνηθίζουμε. Θα έρθουν περισσότερες μέρες σαν κι αυτές και είμαστε πνευματικά έτοιμοι γι' αυτό. 

Η Πάουλα έχει αλλάξει τη ζωή μου, έχει φέρει φως και ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εκείνη. Ποτέ ξανά δεν ήμουν πιο ενθουσιασμένος για το μέλλον, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή. Θέλω να το αξιοποιήσω στο έπακρο. Η Πάουλα με εμπνέει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, είναι απ' αυτούς τους ανθρώπους που σε καθοδηγούν». 

Για το πώς επηρεάζεται το αγωνιστικό κομμάτι, είπε: «Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που θα έρθει στη ζωή σου και ξαφνικά θα κάνεις μόνο νίκες. Δεν το πιστεύω αυτό. Υπάρχει ο κατάλληλος, ο οποίος σε ωθεί να γίνεσαι καλύτερος και να εξαντλείς τις δυνατότητές σου. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μπορείς να βγαίνεις πιο ολοκληρωμένος και καλύτερος άνθρωπος από αυτό. Οι νίκες και οι ήττες θα είναι πάντα εκεί».