Αποθέωσε τον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς: «Έχεις αγγίξει τις καρδιές μας - Αλύγιστο πνεύμα, σύμβολο ελπίδας»

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Αποθέωσε τον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς: «Έχεις αγγίξει τις καρδιές μας - Αλύγιστο πνεύμα, σύμβολο ελπίδας»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter τον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την κατάκτηση του Roland Garros φθάνοντας παράλληλα τους 23 Grand Slam τίτλους.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγραψε ιστορία στο φετινό Roland Garros. Ο Σέρβος τενίστας επιβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/6) με 7-6(1), 6-3, 7-5 του Κάσπερ Ρουντ στον τελικό κι έφθασε τους 23 Grand Slam τίτλους, περισσότερους από κάθε άλλον άνδρα τενίστα.

O Στέφανος Τσιτσιπάς λίγες ώρες μετά το τεράστιο επίτευγμα του Τζόκοβιτς τον αποθέωσε μέσω των social media. 

«Νόβακ, έχεις αγγίξει τις καρδιές μας με αλύγιστο πνεύμα και την ισχυρή αποφασιστικότητά σου. Η ικανότητά σου να αντιδράς μπροστά σε κάθε πρόκληση έχει γίνει σύμβολο ελπίδας για τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Σε ευχαριστώ που μας δείχνεις ότι με σκληρή δουλειά και πάθος, τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα», έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, που είναι στο Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο GOAT γιατί νιώθω πως είναι ασεβές προς όλους τους σπουδαίους πρωταθλητές από διαφορετικές εποχές του σπορ μας, που έπαιζαν σε άλλο στιλ απ' ό,τι παίζουμε τώρα. Έτσι, αφήνω τη συζήτηση για το ποιος είναι ο σπουδαιότερος σε κάποιον άλλο. Φυσικά έχω πίστη, αυτοπεποίθηση για ό,τι είμαι ικανός να πετύχω.

Νιώθω απίστευτα περήφανος, ολοκληρωμένος. Φυσικά το ταξίδι μου δεν έχει τελειώνει. Αισθάνομαι πως εάν κερδίζω grand slams, γιατί να σκεφτώ να ολοκληρώσω μία καριέρα, η οποία τρέχει για 20 χρόνια», απάντησε συγκεκριμένα ο «Νόλε» σε ερώτηση που του έγινε στη συνέντευξη Τύπου. 

Παράλληλα, ο Σέρβος τενίστας εξέφρασε την ανυπομονησία του για το Wimbledon: «Ακόμη αισθάνομαι πως έχω κίνητρο, νιώθω έμπνευση, ώστε να παίξω το καλύτερο τένις που μπορώ. Ήδη ανυπομονώ για το Wimbledon. Η σεζόν του γρασιδιού είναι ήδη στη γωνία, έτσι για εμένα στα πλάνα είναι μόνο το Wimbledon. Θα βρεθώ στο Λονδίνο σύντομα και θα προπονηθώ για ακόμη ένα Grand Slam».