Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Μαγιόρκα

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Μαγιόρκα

Sportal newsroom 21:47 - 24.06.2023

Από τον δεύτερο γύρο θα ξεκινήσει την πορεία του στο τουρνουά της Μαγιόρκα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το τουρνουά της Μαγιόρκα θα είναι ο τελευταίος σταθμός του Στέφανου Τσιτσιπά πριν το Wimbledon. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, μετά τους αποκλεισμούς σε Στουτγκάρδη και Χάλε, θέλει ένα καλό... ζέσταμα εν όψει του βρετανικού major.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι επικεφαλής του ταμπλό και περνάει με μπάι στον δεύτερο γύρο. Εκεί, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Χάνφμαν - Κατσίν.

Ο Τσιτσιπάς είναι πιθανό να αντιμετωπίσει τον Ρισάρ Γκασκέ στα προημιτελικά. Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος απέκλεισε τον 24χρονο τενίστα στο τουρνουά της Στουτγκάρδης. Ο Αντριάν Μαναρινό είναι πιθανός αντίπαλος του Τσιτσιπάς στα ημιτελικά.

Σημειώνεται ότι ο Νικ Κύργιος απέσυρε τη συμμετοχή του από τη διοργάνωση. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και η συμμετοχή του στο Wimbledon είναι, πλέον, αμφίβολη.

Πιθανοί προημιτελικοί (με βάση το ranking)

Τσιτσιπάς-Γκασκέ

Μαναρινό-Καρμπαγές

Μπούμπλικ-Σέλτον

Θαπάτα-Νταβίντοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει και στο διπλό με παρτενέρ τον Φέλιθιάνο Λόπεθ. Οι δύο τενίστες θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο τους Γκονζάλες/Βασελέν, Νο.1 του ταμπλό.

Στο διπλό, όμως, θα παίξει και ο Πέτρος Τσιτσιπάς με συμπαίκτη τον Μπαρτ Στίβενς. Οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν στον πρώτο γύρο με τη δεύτερη ομάδα του ταμπλό, τους Τζιλ/Βίλεγκεν.