Ο Τσιτσιπάς «ξαναχτυπά» με σχόλιο για τη βενζίνη

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Ο Τσιτσιπάς «ξαναχτυπά» με σχόλιο για τη βενζίνη

Sportal newsroom 12:02 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 26.07.2023

Ένα ιδιαίτερο σχόλιο έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Έναν χαμό προκάλεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών τουίταρε για την τιμή της βενζίνης.

«Θυμάστε όταν ήμασταν ενθουσιασμένοι με το να πάρουμε ένα νέο αυτοκίνητο; Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι όταν το λαμπάκι της βενζίνης δεν ανάβει αμέσως μετά το γέμισμα», σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο twitter.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέκριναν τα όσα έγραψε ο φετινός φιναλίστ του Australian Open. Αρκετοί του απάντησαν αναφέροντας ότι ο ίδιος δεν θα έχει ποτέ τέτοιο θέμα γιατί αφενός οδηγεί Tesla και αφετέρου έχει κερδίσει ήδη αρκετά χρήματα στην καριέρα του τόσο σε χρηματικά έπαθλα όσο και σε διαφημίσεις.

Αυτή την περίοδο ο Στέφανος Τσιτσιπάς προετοιμάζεται για την τελική ευθεία της τενιστικής σεζόν. Μετά τον αποκλεισμό του από τον Γιούμπανκς στο Wimbledon, ο Έλληνας τενίστας ξεκουράστηκε μαζί με την Πάουλα Μπαντόσα στα ελληνικά νησιά. Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο τουρνουά του Λος Κάμπος στο Μεξικό προτού στρέψει την προσοχή του στα Masters του Τορόντο και του Σινσινάτι.

«Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Μπορεί να μην ήταν εύκολο στην αρχή λόγω του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ αλλά προσπαθώ να μην δίνω σημασία. Είναι το σωστό άτομο. Είμαστε κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον. Είναι ο άνθρωπος που με κατανοεί περισσότερο από τους άλλους.

Θορ ή Νταρθ Βέιντερ: Αυτός είναι ο νέος πανηγυρισμός του Μέσι (vid)
REST OF THE WORLD

10:00 - 26.07.2023

Θορ ή Νταρθ Βέιντερ: Αυτός είναι ο νέος πανηγυρισμός του Μέσι (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι έχει εντυπωσιάσει από το ντεμπούτο του στην Ίντερ Μαϊάμι και στην αναμέτρηση με την Ατλάντα Γουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη σκόραρε δύο γκολ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ. Ωστόσο στο γκολ που πέτυχε ο Αργεντίνος σταρ έκανε έναν πανηγυρισμό, ο οποίος σχολιάστηκε από πολλούς στα social media.

Είμαι τόσο τυχερός που είναι στη ζωή μου. Γελάμε, κλαίμε, γιορτάζουμε, είμαστε περισσότερο μαζί. Ελπίζω να μπορούμε να δημιουργήσουμε όνειρα και να κατακτήσουμε μαζί τους στόχους μας. Θέλω να είναι μια όμορφη ζωή με όμορφες αναμνήσεις», είχε δηλώσει ο 24χρονος τενίστας στην εφημερίδα AS.

Οι φήμες περί σχέσης είχαν αρχίσει όταν οι δύο τενίστες είχαν ανεβάσει μία κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ που διατηρούν στο spotify. Στη συνέχεια ήρθε η επιβεβαίωση μέσα από τον ίδιο τον Στέφανο Τσιτσιπά.