Τσιτσιπάς: «Με ξεσήκωσε η ενέργεια του κόσμου»
i

© Intime

Τσιτσιπάς: «Με ξεσήκωσε η ενέργεια του κόσμου»

Sportal newsroom 16:26 - 16.09.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε στην παρουσία του κόσμου στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζορίστηκε στον αγώνα του με τον Λούκας Κλέιν για το Davis Cup. Ο Σλοβάκος πήρε το πρώτο σετ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ισοφάρισε αλλά ο αντίπαλός του εγκατέλειψε στο 4-0 του τρίτου σετ. Πλέον, η δράση μεταφέρεται την Κυριακή. Η ομάδα που θα φτάσει τις τρεις νίκες παίρνει την πρόκριση για τα play offs του group I.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε στην ενέργεια του κόσμου που βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας σημείωσε ότι οι συνθήκες που επικράτησαν λειτούργησαν υπέρ του αφού έχει μάθει να παίζει στη ζέστη.

«Ευχαριστώ τους πάντες για την σημερινή προσπάθεια. Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα και ένιωσα τον κόσμο να εμπλέκεται στο ματς. Είχα πολλές αποτυχημένες απόπειρες να κλείσω με μπρέικ. Η ενέργεια του κόσμου με ξεσήκωσε πραγματικά», σημείωσε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Τόσο πάθος χρειαζόμαστε σαν ομάδα και αύριο μαζί να κοπιάσουμε για να φέρουμε το αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο φετινός φιναλίστ του Australian Open.

«Το έχουμε στο μυαλό μας», διευκρίνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τις συνθήκες του αγώνα. «Σαν Έλληνες το έχουμε συνηθίσει με τον καιρό. Για μένα ήταν πλεονέκτημα. Είχα αυτοπεποίθηση ότι θα τα βγάλω πέρα. Τον επηρέασε και το μόνο που είχα να κάνω ήταν να βάλω την μπάλα στο γήπεδο. Σε φυσική κατάσταση ήμουν πολύ καλός», κατέληξε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.