Ο Τσιτσιπάς μια εβδομάδα πριν έλεγε για την μητέρα του πως «Έχουμε έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό» (vid)

Ο Τσιτσιπάς μια εβδομάδα πριν έλεγε για την μητέρα του πως «Έχουμε έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:07 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 21.05.2023

Την περασμένη Κυριακή (14/5) ο Στέφανος Τσιτσιπάς ευχόταν στην μητέρα του με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας και μερικές μέρες μετά την έδιωξε από το γήπεδο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο στόχαστρο τις τελευταίες ώρες. Τα αρνητικά σχόλια και το «κράξιμο» με αφορμή την απαράδεκτη συμπεριφορά προς την μητέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ το Σάββατο (20/5) στην ημιτελική φάση του τουρνουά της Ρώμης δίνουν και παίρνουν. 

Ο Έλληνας τενίστας, λόγω και του αντιπάλου του, του Μεντβέντεφ, που είναι Ρώσος, βγήκε εκτός εαυτού με τη μητέρα του. Του έδινε οδηγίες στα ρώσικα και προφανώς αντιλαμβανόταν και ο αντίπαλος τι γινόταν και ο Τσιτσιπάς σε έξαλλη κατάσταση της φώναξε: «Μη μιλάς στα ρώσικα. Μη μιλάς. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρώσικα μη μιλάς», είπε οργισμένος στη μητέρα του ο Τσιτσιπάς, ενώ εκείνη δεν συνέχισε την ένταση και απλά κουνούσε καταφατικά το κεφάλι της. Ο Τσιτσιπάς, όμως, δεν έμεινε εκεί. «Πάω να σερβίρω και μιλάς στα ρώσικα. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα. Μη μιλάς στα ρώσικα». 

Στη συνέχεια, ωστόσο, ξέφυγε και της είπε:

«Μαλ...ένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα», είπε και κατέληξε: «Αν έχεις τον Θεό σου». Τότε η μητέρα του έδωσε τέλος στην ένταση λέγοντας στα ελληνικά: «Έλα, θα πας μπροστά».

Πριν από μία περίπου εβδομάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την μητέρα του, Τζούλια με αφορμή της γιορτή της Μητέρας (14/5). 

To ΑTP Tour με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας ανέβασε ένα βίντεο το οποίο συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Καθώς όλοι γιορτάζουμε τις μητέρες μας, ο Στεφ εξηγεί πώς η μητέρα του Τζούλια είχε μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι του!». 

Απίστευτα νεύρα Τσιτσιπά με τη μητέρα του: «Είσαι μαλ@@@ τελείως; Μιλάς στα ρώσικα; Φύγε καλύτερα» (vid)
ΤΕΝΙΣ

22:57 - 20.05.2023

Απίστευτα νεύρα Τσιτσιπά με τη μητέρα του: «Είσαι μαλ@@@ τελείως; Μιλάς στα ρώσικα; Φύγε καλύτερα» (vid)

Τρομερά νεύρα από τον Στέφανο Τσιτσιπά με τη μητέρα του έπειτα από το χαμένο game που του στέρησε και το πρώτο σετ, κάτι που φάνηκε και με τον τρόπο που εκφράστηκε εναντίον της.

«Η μητέρα μου μέχρι σήμερα εμπλέκεται. Ήταν αυτή που ανέπτυξε το παιχνίδι μου από τα πρώτα στάδια της καριέρας μου. Ένα μεγάλο μέρος της ανάπτυξης και της εξέλιξής μου στο τένις έγινε όταν ήμουν μικρός. Έχουμε έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό και μια σχέση που δεν μπορώ να ανταλλάξω για τίποτα άλλο. Ο τρόπος που παίζω είναι λόγω της μητέρας μου όπως και το μπάκχαντ με το ένα χέρι. Είναι ένα πολύ όμορφο επίτευγμα να το μοιραστώ αυτό με την μητέρα μου στο Μόντε Κάρλο. Δεν ήταν επιεικής μαζί μου αλλά νομίζω ότι αυτό γινόταν για κάποιο λόγο. Το να με κάνει πιο δυνατό και όχι τόσο ευαίσθητο», ήταν τα λόγια του Στέφανου. 

Tags: