Ο απίθανος πόντος του Τσιτσιπά που άφησε... άφωνο τον αντίπαλό του (vid)

Ο απίθανος πόντος του Τσιτσιπά που άφησε... άφωνο τον αντίπαλό του (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:05 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 16.01.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση με τον Ζιζού Μπεργκς πήρε έναν πόντο, ο οποίος άφησε με το στόμα ανοιχτό τον Βέλγο τενίστα.

Φοβερός Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας μπορεί να μην ξεκίνησε καλά στον αγώνα κόντρα στον Ζιζού Μπεργκς στην πρεμιέρα του στο Australian Open, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. 

Η αντεπίθεση του Στέφανου Τσιτσιπά ξεκίνησε στο δεύτερο σετ, όταν και κατάφερε να κάνει ένα απίθανο break point για το 2-0. Μάλιστα, στο δεύτερο game του δεύτερου σετ ο Έλληνας τενίστας χάρισε αναμφίβολα το highlight του αγώνα κι ίσως και της χρονιάς. 

Ο Μπεργκς έστειλε τη μπάλα κοντά στο φιλέ, ο Στέφανος έτρεξε την πρόλαβε και μία φοβερή κίνηση τη χτύπησε και την έσκασε στην πλευρά του αντιπάλου, παίρνοντας έναν απίθανο πόντο. Ο Βέλγος τενίστας έμεινε άφωνος με τον Τσιτσιπά, ενώ ο Έλληνας πανηγύρισε έξαλλα τον πόντο του. 

Πόσα χρήματα πήρε ο Τσιτσιπάς για την πρόκριση στον 2ο γύρο και πόσα διεκδικεί
ΤΕΝΙΣ

09:37 - 15.01.2024

Πόσα χρήματα πήρε ο Τσιτσιπάς για την πρόκριση στον 2ο γύρο και πόσα διεκδικεί

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη νίκη του επί του Μπεργκς (5-7, 6-1, 6-1, 6-3) πήρε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Australian Open και παράλληλα ένα αρκετά μεγάλο ποσό, το οποίο φτάνει κοντά στις 110.000 ευρώ.

Δείτε τον απίθανο πόντο του Στέφανου Τσιτσιπά: