Ο Τσιτσιπάς προσκάλεσε τους «Tsitsipas Hooligans» στο Us Open

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

Στέφανος Τσιτσιπάς / Graham Denholm / Getty Images

Ο Τσιτσιπάς προσκάλεσε τους «Tsitsipas Hooligans» στο Us Open

Sportal newsroom 15:37 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 19.08.2023

Επειτα από πρωτοβουλία του Στέφανου Τσιτσιπά, οι «Tsitsipas Hooligans» θα παρευρεθούν στο Us Open Νέα Υόρκη για να στηρίξουν την προσπάθεια του Έλληνα τενίστα.

Οι «Tsitsipas Hooligans», η κορυφαία ημιτρόλ σελίδα του facebook είναι μια σελίδα που έγινε λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Έλληνα τενίστα με τον Ράφαελ Ναδάλ το 2019 και περιέγραψε τα πριν, τα κατά τη διάρκεια του αγώνα και τα μετά, όπως ακριβώς περιγράφεται μια «εκδρομή».

Δεν ξέρετε τι είναι «εκδρομές»; Δεν έχετε ακούσει ποτέ το σύνθημα των βορείων κερκίδων «μακριά μαλλιά-σκουλαρίκια στ’ αυτιά». Δεν ξέρετε τι σημαίνει στην ποδοσφαιρική αργκό «Κούτρα»; Δεν ξέρετε σε ποιο σταθμό του ηλεκτρικού κοιτάει η 7; Πολλά από αυτά μπορείτε να τα μάθετε στους «Tsitsipas Hooligans», των οποίων η σελίδα στο Facebook έχει ξεπεράσει τα 40.000 μέλη.

Εκτός από την υποστήριξη στον Στέφανο Τσιτσιπά, οι... hools του Έλληνα τενίστα, έχουν χρησιμοποιήσει τη δύναμη που έχει αποκτήσει η σελίδα για να κάνουν τις δικές τους κοινωνικές δράσεις, όπως για παράδειγμα η οικονομική ενίσχυση στο σχολείο του ειδικού κέντρου κράτησης νέων Αυλώνα.

Αυτή τη φορά έφτασε η στιγμή να πάρουν θέση στα κορτ, στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά και μάλιστα, με πρωτοβουλία του Έλληνα τενίστα! Ο 25χρονος και 5ος στην παγκόσμια κατάταξη σήμερα επικοινώνησε διαδικτυακά μαζί τους κι έκανε τα αδύνατα δυνατά ώστε οι «Tsitsipas Hooligans» να βρεθούν στο Us Open στη Νέα Υόρκη. Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία από τον Τσιτσιπά που δίνει την ευκαιρία στους... οπαδούς του να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες και να δώσουν μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή νότα στις εξέδρες.