Τσιτσιπάς: «Ο Κύργιος έκανε τα καραγκιοζιλίκια του» (vid)
i

Στέφανος Τσιτσιπάς & Νικ Κύργιος/©Intime

Τσιτσιπάς: «Ο Κύργιος έκανε τα καραγκιοζιλίκια του» (vid)

Sportal newsroom 09:56 - 03.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 03.02.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και σχολίασε τη σχέση του με τον Κύργιο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την παρεξήγηση που έγινε με το εμβόλιο, αλλά και για την περίεργη και αστεία φάση, όπως χαρακτήρισε, στην καριέρα του την ιστορία με τα toilet breaks και μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Κύργιος ήταν αυτός που χάλασε τη μεταξύ τους σχέση.

«Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολίου. Έκανα το εμβόλιο. Έγινε παρεξήγηση όταν με ρώτησε ένας δημοσιογράφος για το εμβόλιο. Έγινε μια τεράστια παρεξήγηση με την απάντησή μου. Είχα πει ότι αν η ΑΤΡ το κάνει υποχρεωτικό φυσικά και θα το κάνω. Και συνέχισα λέγοντας: "ότι αυτή τη στιγμή το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό και δεν μάς έχει πει κανείς ότι πρέπει να το κάνουμε. Περιμένω μέχρι να μάς δώσει το ΟΚ η ΑΤΡ. Επίσης, είχα και μια ανησυχία, επειδή είχε ειπωθεί ότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους αθλητές. Δεν ήξερα τι μπορεί να προκαλέσει σε μένα. Αν υπήρχαν αρνητικές επιπτώσεις γιατί να το κάνω;"

H ιστορία για τα toilet breaks ήταν περίεργη στιγμή στην καριέρα μου, αλλά και αστεία. Ο κόσμος το πήρε τόσο προσωπικά και τόσο σοβαρά. Έδειξα με κάποιο τρόπο στην ΑΤΡ ότι ο κανονισμός τα toilet breaks τα επιτρέπει. Δεν έκανα κάποια παρανομία. Δεν έσπασα κάτι που λέει ο κανόνας. Έστειλα γράμμα στην ΑΤΡ γι' αυτό και τελικά έφτιαξαν έναν κανόνα. Μπορώ να πω ότι πρόσφερα έναν κανόνα στην ΑΤΡ. Πολλοί δεν κατάλαβαν τα toilet breaks και για ποιο λόγο πήγαινα 8 λεπτά στην τουαλέτα. Ο λόγος ήταν η υγρασία. Δυστυχώς, ιδρώνω πάρα πολύ όταν παίζω. Ειδικά, όταν έχει ζέστη. Το τουρνουά Σινσινάτι έχει πολλή υγρασία και ειδικά η Νέα Υόρκη είναι το πιο δύσκολο μέρος.

Σχετικά με τον Κύργιο, τα χάλασε μόνος του. Εγώ δεν έκανα τίποτε. Εγώ ήθελα απλά να παίξω τένις και είχα κάποιον από την άλλη πλευρά του γηπέδου που -ας πούμε- ήθελε να προκαλέσει προβλήματα και έκανε τα καραγκιοζιλίκια του. (γέλασε) Πιστεύω ότι παίζει ρόλο από ποια μεριά του κρεβατιού θα ξυπνήσει».

«Διασκέδαζω με τα social media, έφαγα ξύλο για τα Harrods»

Φυσικά ο Έλληνας τενίστας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην ιστορία με τα Harrods, λέγοντας πως «ήταν άλλες οι προθέσεις μου από αυτές που κατάλαβε ο κόσμος».

«Είχα την ευκαιρία να πάω για πρώτη φορά στο Λονδίνο και να πάω στο Harrods και σκεφτόμουν, άμα χτιστεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα πόσες πολλές δουλειές μπορούν να προσφερθούν σε ανθρώπους που δεν έχουν δουλειά αυτή τη στιγμή; Και είναι ένας “μαγνήτης” για τον τουρισμό ειδικά το καλοκαίρι που έχουμε τόσους πολλούς τουρίστες. Θα ήταν μια καταπληκτική ιδέα άμα φτιάχναμε κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα και φυσικά “έφαγα ξύλο” αλλά δεν με πειράζει γιατί, όπως ξέρω, αυτό που μετράει στο τέλος της ημέρας είναι η πρόθεση που είχα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.