Τσιτσιπάς: «Πάλεψα σαν θηρίο»

Τσιτσιπάς: «Πάλεψα σαν θηρίο»

Sportal newsroom 17:29 - 11.04.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ σημείωσε ότι πάλεψε σαν θηρίο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα προημιτελικά του Masters του Μόντε Κάρλο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε 7-5, 7-6(3) του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους οκτώ καλύτερους της διοργάνωσης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε τα εύκολα δύσκολα αφού προηγήθηκε 5-0 στο δεύτερο σετ, ο Ζβέρεφ ισοφάρισε 5-5 αλλά ο Έλληνας τενίστας έκλεισε τον αγώνα στο τάι μπρέικ. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς σημείωσε ότι πάλεψε σαν θηρίο σε έναν δραματικό αγώνα.

«Ήταν ένας πολύ δραματικός αγώνας. Ένιωσα ότι είχα τον έλεγχο σε όλη τη διάρκειά του. Προς το τέλος του δεύτερου σετ, πραγματικά δεν ξέρω τι έγινε. Άρχισα να παίζω με περισσότερα δεύτερα σερβίς, αυτός πιστεύω χαλάρωσε επίσης, αλλά πήγε πολύ περίεργα ο αγώνας από εκεί και πέρα. Κατάφερα να βρω μία καλύτερη εναλλακτική προς το τέλος σερβίροντας με υψηλότερα ποσοστά και παίρνοντας περισσότερο χρόνο.

Γενικά, πάλεψα σαν θηρίο και δεν έδωσα καμία ευκαιρία, ώστε ο αντίπαλός μου να μπει στον αγώνα πολύ δυναμικά, ειδικά την ώρα που άρχισε να βρίσκει το μομέντουμ. Πάλεψα κι αυτό βοήθησε πάρα πολύ προς το τέλος του τάι μπρέικ. Ήμουν σίγουρος ότι αν καταφέρω και παίξω βαθιά και να βρω γωνίες το τάι μπρέικ ήταν δικό μου, όπως και έγινε. Σέρβιρα πολύ καλά και αναγκάστηκα να παίξω με περισσότερη προσοχή απ' ότι πριν», σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.