Τσιτσιπάς: «Σας περιμένουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να γράψουμε ιστορία»

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Τσιτσιπάς: «Σας περιμένουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να γράψουμε ιστορία»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:28 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 02.09.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε έκκληση στους Έλληνες να έρθουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να στηρίξουν την προσπάθεια της «γαλανόλευκης» με την Σλοβακία στο Davis Cup.

Το Παναθηναϊκό Στάδιο θα διεξάγει για πρώτη φορά στην ιστορία του μία διοργάνωση τένις. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε με τον δικό του τρόπο να στείλει ένα μύνημα στους Έλληνες, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της «γαλανόλευκης». 

Συγκεκριμένα το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί, σε συνεργασία με τον ιστορικό Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, η αναμέτρηση της Εθνικής μας Ομάδας με την Εθνική Ομάδα της Σλοβακίας για το GROUP I του Davis Cup. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τενίστας: 

«Ένα παιδικό μου όνειρο θα γίνει πραγματικότητα τον επόμενο μήνα. Τον Σεπτέμβριο θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ με την Εθνική μας ομάδα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στη συνάντηση με τη Σλοβακία για το Davis Cup. Στο χώρο όπου φιλοξενήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα διεξαχθούν για πρώτη φορά αγώνες τένις για την κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος σε επίπεδο Εθνικών ομάδων», ανέφερε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας. 

Και συνέχισε: «Είμαι σίγουρος πως η εικόνα από το Καλλιμάρμαρο θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, διαφημίζοντας τη χώρα μας. Παράλληλα, θα αποδειχθεί για μία ακόμη φορά πως η Ελλάδα μπορεί να διοργανώνει σπουδαία αθλητικά γεγονότα. Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί και να καμαρώσουμε την Εθνική μας ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου».