Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά δεν πίστευε ότι τον κέρδισε - Η viral αντίδρασή του (vid)

Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά δεν πίστευε ότι τον κέρδισε - Η viral αντίδρασή του (vid)

Sportal newsroom 23:36 - 30.08.2023

Ο Ντόμινικ Στέφαν Στρίκερ επικράτησε με 3-2 σετ του Στέφανου Τσιτσιπά και πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του US Open. Ο 21χρονος Ελβετός τενίστας μετά τον τελευταίο πόντο έπεσε κάτω και δεν πίστευε ότι είχε καταφέρει να πάρει την νίκη.

Προ εκπλήξεως βρέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Ντόμινικ Στρίκερ (7-5, 6|2|-7, |5|6-7, 7-6|6|, 6-3) στο δεύτερο γύρο του US Open και αποκλείστηκε πρόωρα από το τουρνουά. 

Ο 21χρονος τενίστας έβαλε δύσκολα στον Στέφανο Τσιτσιπά κυρίως με το σερβίς του και το επιθετικό του παιχνίδι. Ο Στρίκερ (Νο 128 της παγκόσμιας κατάταξης) μετά τον τελευταίο πόντο δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε πάρει την νίκη και έπεσε κάτω στο έδαφος. Η αντίδρασή του, όπως καταλαβαίνετε, έγινε viral. 

Τσιτσιπάς: «Ονειρο μου να συναντήσω τον Μέσι και να μιλήσουμε από κοντά» (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη νέα του ομάδα, Ίντερ Μαϊάμι, εκεί όπου οι θαυμαστές του δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Όπως είναι λογικό, όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης παρακολουθεί τα όσα κάνει ο «Pulga» στις ΗΠΑ, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μην μπορούσε να μείνει αμέτοχος και να κάνει κι εκείνος το σχόλιο του.

«Εχω δει όλα τα παιχνίδια. Ήμουν οπαδός της Ίντερ Μαϊάμι πριν έρθει ο Μέσι. Όταν είδα ότι θα έρθει στην ομάδα, ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες. Είναι απλός και όμορφος άνθρωπος, όχι απλώς αθλητής. Θαυμάζω πολλά πράγματα για τον Μέσι και ελπίζω να μπορέσω να τον συναντήσω για να μιλήσουμε για 2 ή 3 λεπτά, θα ήταν το όνειρό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ESPN.

Tags: