Στο πλευρό του Τσιτσιπά και η μητέρα της Μπαντόσα και πρώην μοντέλο, Μιρέια Γκίμπερτ

Στο πλευρό του Τσιτσιπά και η μητέρα της Μπαντόσα και πρώην μοντέλο, Μιρέια Γκίμπερτ

Sportal newsroom 10:57 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 30.08.2023

Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται ότι βαδίζει η σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα, καθώς πλέον και οι γονείς της Ισπανίδας είναι στο πλευρό του Έλληνα πρωταθλητή.

Σε εξέλιξη είναι αυτή την περίοδο το US Open, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να έχει ακόμα μία ευκαιρία για διάκριση, έχοντας ως στόχο να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο τουρνουά.

Το πρώτο του δείγμα ήταν θετικό… Αντιμετώπισε στην πρεμιέρα του τον Μίλος Ράονιτς και χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του πολύπειρου αντιπάλου με 3-0 σετ.

Στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά σαφώς και ήταν για ακόμα μία φορά η σύντροφός του, Πάουλα Μπαντόσα, η οποία ανακοίνωσε ότι για την ίδια η χρονιά έχει ολοκληρωθεί, αφού θέλει να αναρρώσει πλήρως από τους πολλούς τραυματισμούς που την ταλαιπωρούν κατά καιρούς και δεν την αφήσουν να φτάσει στα γνωστά υψηλά στάνταρ απόδοσής της.

Ωστοσο, εκτός από την Πάουλα Μπαντόσα, το «παρών» στο box του Στέφανου Τσιτσιπά έδωσε και η μητέρα της Πάουλα Μπαντόσα, Μιρέια Γκίμπερτ, κερδίζοντας μάλιστα τις εντυπώσεις, αφού η εν λόγω μόνο άγνωστη δεν είναι στο αμερικανικό κοινό. Στη δεκαετία του ‘90, η Μιρέια Γκίμπερτ ήταν ένα διάσημο μοντέλο που είχε έδρα στις ΗΠΑ και μάλιστα η ίδια η Μπαντόσα γεννήθηκε στο Μανχάταν και μετακόμισα στη Βαρκελώνη όταν πια ήταν 7 ετών.

Μάλιστα, όπως έχει η ίδια δηλώσει, το μόντελινγκ ήταν μία πιθανή επαγγελματική οδός, αλλά την κέρδισε το τένις, όντας η μοναδική αθλήτρια της οικογένειας, αφού κανένας άλλος δεν ξέφυγε από τον χώρο της μόδας.

Σε ό,τι αφορά στη Μιρέια Γκίμπερτ, η παρουσία της στο box του Στέφανου Τσιτσιπά μόνο τυπική δεν ήταν, αφού εκδηλωνόταν πολύ συχνά, στηρίζοντας τις προσπάθειες του «Στεφ», που την ίδια ώρα δεν είχε δίπλα του, ούτε τον πατέρα του, αλλά ούτε τη μάνα του, παρά μόνο τον εκ των προπονητών του, Μαρκ Φιλιππούση.

Tags: