Η Μπαντόσα μίλησε σε Μέσο της Ισπανίας κι έσταξε μέλι για τον Τσιτσιπά

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα

i

© Instagram

Η Μπαντόσα μίλησε σε Μέσο της Ισπανίας κι έσταξε μέλι για τον Τσιτσιπά

Sportal newsroom 11:12 - 22.06.2023

Η Πάουλα Μπαντόσα μίλησε για τη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά σε ισπανικό Μέσο.

Φουλ ερωτευμένος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι ζευγάρι με την Πάουλα Μπαντόσα εδώ και λίγες εβδομάδες. Μετά το κρυφτούλι των πρώτων ημερών, οι δύο τενίστες δεν κρύβονται. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε λευκά τριαντάφυλλα στην αγαπημένη του. Η Πάουλα Μπαντόσα ανέβασε σχετικό στόρι στο προσωπικό της προφίλ στο instagram. «Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου», έγραψε η Ισπανίδα τενίστρια.

Η Ισπανίδα τενίστρια μίλησε στο Ισπανικό El Laguero και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και για τους λόγους που έχουν «χτίσει» αυτή τη σταθερή σχέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Πάουλα Μπαντόσα για τον Τσιτσιπά: «Είναι κάτι πολύ όμορφο γιατί κατανοεί πολύ ο ένας τον άλλον, έχουμε τα πράγματα πολύ ξεκάθαρα, είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξοι, αλλά ταυτόχρονα μοιραζόμαστε την προσωπική μας ζωή και μοιραζόμαστε πολλά πράγματα.

Έχουμε μια πολύ σταθερή και δυνατή σύνδεση, οπότε μοιράζεται μαζί μου τις καλές και τις κακές στιγμές του, όπως και εγώ μαζί του, έτσι υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δίνουμε ο ένας στον άλλον πολλή δύναμη. Πέρα από αυτό, κάπως πιέζαμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε καλύτεροι, ανάρρωνα από τον τραυματισμό και έχει έρθει εδώ για να με βοηθά κάθε μέρα στις κακές μου στιγμές. Τώρα διαγωνίζεται και παρακολουθώ και εγώ, νομίζω ότι συνεισφέρουμε πολύ ο ένας στον άλλο». 

«Είμαι ευτυχισμένος. Δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι για κάποια, αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι εξαιρετικά ευλογημένος που συνέβη σε αυτή τη φάση της ζωής μου και που η Πάουλα αποτελεί κομμάτι της. Είναι κάποια που με καταλαβαίνει απόλυτα. Προφανώς και υπάρχει έλξη, όμως είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Υπάρχει μια ψυχική σύνδεση που με κάνει να είμαι ερωτευμένος με το μυαλό της. Και αυτό, πιστέψτε με, είναι κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια», δήλωσε πρόσφατα για την Πάουλα Μπαντόσα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.