Το «σ΄ αγαπώ» της Μπαντόσα στον Τσιτσιπά και το «είμαι πολύ χαρούμενος» του Έλληνα τενίστα (vid)

Μπαντόσα-Τσιτσιπάς

i

©PrtScr

Το «σ΄ αγαπώ» της Μπαντόσα στον Τσιτσιπά και το «είμαι πολύ χαρούμενος» του Έλληνα τενίστα (vid)

Κώστας Τσιακλής 13:45 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 20.07.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα συνεχίζουν να απολαμβάνουν τον έρωτα τους και μας το δείχνουν με κάθε τρόπο.

Οι διακοπές του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα συνεχίζονται με τους δύο τους να κοινοποιούν βίντεο από την περιήγηση τους στην Ελλάδα. Σε ένα νέο στιγμιότυπο είδαμε την Ισπανίδα τενίστρια να λέει «σ΄ αγαπώ» στον Τσιτσιπά και τον Έλληνα τενίστα να ανταποκρίνεται με δύο φιλιά.

Οι υποχρεώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα στο Wimbledon ολοκληρώθηκαν και επίσημα την περασμένη εβδομάδα και έτσι οι δύο τους απολαμβάνουν πλέον τις διακοπές τους. Αυτές δεν θα μπορούσαν να είναι κάπου αλλού πέραν της Ελλάδας.

Μετά την Ύδρα, το ζευγάρι επισκέφθηκε και τη Μήλο, εκεί όπου ανέβασαν ακόμα ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε την Πάουλα Μπαντόσα να λέει στον Στέφανο Τσιτσιπά «te amo» και «σ΄ αγαπώ» και αυτός με τη σειρά του να απαντάει πως είναι πολύ χαρούμενος και να της δίνει δύο φιλιά.

Η απάντηση του Τσιτσιπά για το ενδεχόμενο γάμου

Όπως προαναφέραμε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Πάουλα Μπαντόσα είχαν επισκεφθεί και την Ύδρα. Κατά τη διάρκεια μίας κρουαζιέρας που έκαναν, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ένα live στο Instagram, απαντώντας στις περισσότερες ερωτήσεις των θαυμαστών τους. Εξάλλου είναι fan των social media, όπως έχουν αποδείξει και μοιράζονται πάρα πολλές στιγμές της προσωπικής τους ζωής με τους ακόλουθούς τους.

Οι δύο τενίστες μεταξύ άλλων ρωτήθηκαν πότε σκοπεύουν να παντρευτούν. Τότε η Πάουλα Μπαντόσα δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει το χέρι της, στο οποίο ακόμα δεν υπάρχει δαχτυλίδι. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έσπευσε να απαντήσει: «Δεν θέλω να κάνω spoiler. Δώστε λίγο χρόνο».