Έπος: Ο Τζόκοβιτς έβαλε τον Τσιτσιπά σε καρότσι σούπερ - μάρκετ και τον έβγαλε φωτογραφία!

Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς

i

© PrtScr

Έπος: Ο Τζόκοβιτς έβαλε τον Τσιτσιπά σε καρότσι σούπερ - μάρκετ και τον έβγαλε φωτογραφία!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:54 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:42 - 09.03.2024

Οι δύο κορυφαίοι τενίστες, Νόβακ Τζόκοβιτς και Στέφανος Τσιτσιπάς, συναντήθηκαν τυχαία σε σούπερ μάρκετ της Καλιφόρνιας.

Συνάντηση κορυφής στην Καλιφόρνια!

Σε ένα σούπερ μάρκετ της περιοχής, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνάντησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς κι έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του.

Όπως αναμενόταν η φωτογραφία έγινε viral κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου, με τον «Νόλε» να πηγαίνει... καροτσάκι τον «Στεφ».

Οι δύο αθλητές διατηρούν πολύ καλή σχέση κι έχουν μιλήσει κολακευτικά πολλές φορές ο ένας για τον άλλον. Οι δύο τους δεν μπορούν να συναντηθούν στη διοργάνωση του Indian Wells παρά μόνο στον τελικό.

Ιδανική πρεμιέρα στο Indian Wells για τον Στέφανο Τσιστιπά

Όσον αφορά στην πρεμιέρα του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Λούκας Πούιγ μετά από 68 λεπτά αγώνα και πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Indian Wells.

Αυτή ήταν η 10η νίκη στη σεζόν για τον Τσιτσιπά (10-4), αλλά και η 6η στη διοργάνωση (6-5), διατηρώντας το αήττητο απέναντι στον Γάλλο έχοντας κερδίσει και τις 4 μεταξύ τους αναμετρήσεις (4-0) και μάλιστα χωρίς να χάσει set.

Στο πρώτο set το Νο11 του κόσμου εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό του service, αλλά και το αδύναμο δεύτερο service του Πούιγ (4/18), καθώς επίσης και τα πολλά αβίαστα λάθη (16) με αποτέλεσμα να γίνει απειλητικός από το πρώτο κιόλας service-game του Γάλλου.

Στο δεύτερο σετ ο Πούιγ κράτησε δύο φορές το σερβίς του, αλλά ήταν απρόσεκτος στο 3-2 κι έδωσε το δικαίωμα στον Τσιτσιπά να κάνει το μπρέικ και να περάσει μπροστά με 4-2. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν μπόρεσε να αντιδράσει και «παραδόθηκε» χωρίς να πάρει άλλο γκέιμ.

Ο Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε τον αγώνα με οκτώ άσους (δύο διπλά λάθη), κέρδισε το 92% των πόντων πίσω από το πρώτο service (22/24) και το 59% από το δεύτερο (10/17), δεν απειλήθηκε με break-point από τον Γάλλο, ενώ ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τις 4 από τις 7 ευκαιρίες για break.