Το απόλυτο viral: Ο Αλκαράθ τρέλανε τους Κινέζους αφού προπονήθηκε με έναν μικρό κάδο σκουπιδιών (vid)

Το απόλυτο viral: Ο Αλκαράθ τρέλανε τους Κινέζους αφού προπονήθηκε με έναν μικρό κάδο σκουπιδιών (vid)

Sportal newsroom 10:42 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 07.10.2023

Ο Κάρλος Αλκαράθ αποθεώθηκε από τους Κινέζους όταν κάνοντας εξάσκηση στα drop shot σε έναν κάδο απορριμμάτων, βρήκε στόχο μετά από τέσσερις προσπάθειες.

Ο Κάρλος Αλκαράθ είχε πολλή όρεξη και το έριξε στα κολπάκια. Ο Ισπανός τενίστας, το Νο2 στον κόσμο διασκέδασε το κοινό, κάνοντας εξάσκηση στα drop shot σε κάδο απορριμμάτων.

Ο Καρλίτος χρειάστηκε τέσσερις προσπάθειες προκειμένου να βάλει το μπαλάκι μέσα στον κάδο. Μόλις βρήκε στόχο, οι Κινέζοι που είχαν γεμίσει το μικρό court για να τον δουν στην προπόνηση εκστασιάστηκαν και άρχισαν να ζητωκραυγάζουν.

Δείτε το βίντεο:

Αλκαράθ: «Όνειρό μου να παίξω διπλά στους Ολυμπιακούς με τον Ναδάλ»

Όνειρο χαρακτήρισε ενδεχόμενη συνύπαρξή του με τον Ράφα Ναδάλ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού ο Κάρλος Αλκαράθ. Ο Ισπανός τενίστας, νικητής του φετινού Wimbledon, ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε στο Πεκίνο όπου αγωνίζεται αυτή την περίοδο.

Ο Αλκαράθ τόνισε ότι την περίοδο προέχει ο Ράφα Ναδάλ να επιστρέψει δυνατός στο τουρ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο θρυλικός Ισπανός τενίστας έχει κατακτήσει ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο μονό το 2008 στο Πεκίνο και ένα χρυσό στο διπλό το 2016 με παρτενέρ τον Μαρκ Λόπεζ. Ο Ναδάλ ήταν σημαιοφόρος της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς του 2016 στο Ρίο.

«Αυτή τη στιγμή ο Ράφα υποφέρει αρκετά. Ελπίζω να μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις και να μπορέσει να παίξει από την αρχή την επόμενη σεζόν, να έχουμε δηλαδή έναν υγιή Ράφα και έτοιμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ξεκάθαρα θα ήταν ένα όνειρο για μένα να παίξω διπλά μαζί του στο Παρίσι. Εξαρτάται και από τους δυο μας. Απέχουμε ακόμα αρκετούς μήνες μέχρι τότε, πολλά μπορούν να συμβούν. Πρέπει να είμαι υγιής, να δουλέψω σκληρά και το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Θα δούμε τι θα γίνει, πάντως σίγουρα είναι ένα όνειρο για μένα», ανέφερε ο Κάρλος Αλκαράθ.

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ναδάλ
ΤΕΝΙΣ

16:47 - 04.10.2023

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους αφού έπιασε ρακέτα, όπως μαρτυράει ένα βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ο Ισπανός.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν μαζί στους Ολυμπιακούς είχε μιλήσει και ο Ράφα Ναδάλ. «Όσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να αγωνιστώ άλλη μια φορά. Όλοι γνωρίζουν ότι πάντα ήμουν λάτρης των Ολυμπιακών Αγώνων. Έχω ζήσει απίστευτες στιγμές, βλέποντας την καθαρή ουσία του αθλήματος», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τενίστας.