Αλκαράθ: «Όνειρό μου να παίξω διπλά στους Ολυμπιακούς με τον Ναδάλ»

Αλκαράθ: «Όνειρό μου να παίξω διπλά στους Ολυμπιακούς με τον Ναδάλ»

Sportal newsroom 10:04 - 01.10.2023

Για το ενδεχόμενο να παίξει στο τουρνουά του διπλού μαζί με τον Ράφα Ναδάλ στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024 μίλησε ο Κάρλος Αλκαράθ.

Όνειρο χαρακτήρισε ενδεχόμενη συνύπαρξή του με τον Ράφα Ναδάλ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού ο Κάρλος Αλκαράθ. Ο Ισπανός τενίστας, νικητής του φετινού Wimbledon, ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε στο Πεκίνο όπου αγωνίζεται αυτή την περίοδο.

Ο Αλκαράθ τόνισε ότι την περίοδο προέχει ο Ράφα Ναδάλ να επιστρέψει δυνατός στο τουρ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο θρυλικός Ισπανός τενίστας έχει κατακτήσει ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο μονό το 2008 στο Πεκίνο και ένα χρυσό στο διπλό το 2016 με παρτενέρ τον Μαρκ Λόπεζ. Ο Ναδάλ ήταν σημαιοφόρος της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς του 2016 στο Ρίο.

«Αυτή τη στιγμή ο Ράφα υποφέρει αρκετά. Ελπίζω να μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις και να μπορέσει να παίξει από την αρχή την επόμενη σεζόν, να έχουμε δηλαδή έναν υγιή Ράφα και έτοιμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ξεκάθαρα θα ήταν ένα όνειρο για μένα να παίξω διπλά μαζί του στο Παρίσι. Εξαρτάται και από τους δυο μας. Απέχουμε ακόμα αρκετούς μήνες μέχρι τότε, πολλά μπορούν να συμβούν. Πρέπει να είμαι υγιής, να δουλέψω σκληρά και το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Θα δούμε τι θα γίνει, πάντως σίγουρα είναι ένα όνειρο για μένα», ανέφερε ο Κάρλος Αλκαράθ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν μαζί στους Ολυμπιακούς είχε μιλήσει και ο Ράφα Ναδάλ. «Όσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να αγωνιστώ άλλη μια φορά. Όλοι γνωρίζουν ότι πάντα ήμουν λάτρης των Ολυμπιακών Αγώνων. Έχω ζήσει απίστευτες στιγμές, βλέποντας την καθαρή ουσία του αθλήματος», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός θρύλος του τένις.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το... συμπέρασμα: Οι κυριαρχικές στιγμές του Ολυμπιακού στον τελικό του Super Cup
ΜΠΑΣΚΕΤ

09:30 - 01.10.2023

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το... συμπέρασμα: Οι κυριαρχικές στιγμές του Ολυμπιακού στον τελικό του Super Cup

Mόνο η κορδέλα στα μαλλιά που φορούσε ο Ράμπο στις ταινίες του και το μαχαίρι στα... δόντια έλειπε από τον Ολυμπιακό, που διέλυσε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Super Cup της Ρόδου, σε έναν πρόλογο γραμμένο με λέξεις και μία εμφάνιση με που με πράξεις δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης.

«Σχετικά με το γεγονός να παίξω διπλά με τον Κάρλος, δεν έχω κάνει την παραμικρή κουβέντα μαζί του ως προς αυτό. Αλλά θα ήθελα και θα ήταν ένα καλό κίνητρο, ένα ακόμη κίνητρο, για μένα να μπορέσω να κλείσω τον Ολυμπιακό μου κύκλο παίζοντας με τον Κάρλος, με όλα όσα καταφέρνει, με τους νέους, και με το μεγάλο μέλλον που έχει μπροστά του», διευκρίνισε ο Ράφα Ναδάλ.