«Φυσιολογικό όταν παίζεις με δώδεκα παίκτες»: Η σπόντα του ΜακΆλιστερ προς τον αμυντικό της Τότεναμ, Ρομέρο, για τη διαιτησία

«Φυσιολογικό όταν παίζεις με δώδεκα παίκτες»: Η σπόντα του ΜακΆλιστερ προς τον αμυντικό της Τότεναμ, Ρομέρο, για τη διαιτησία

Δημήτρης Χούπης 09:13 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 01.10.2023

Ο Αργεντινός αμυντικός της Τότεναμ, Ρομέρο, έκανε μία ανάρτηση μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ, με τον συμπατριώτη του και μέσο των «κόκκινων», Αλέξις ΜακΆλιστερ σε σχόλιο να... πετάει τη σπόντα του για τη διαιτησία.

Η Τότεναμ πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ, των εννέα παικτών, με 2-1 χάρη στο αυτογκόλ του Ματίπ στο 90+6'. Ωστόσο οι «κόκκινοι» έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Σάιμον Χούπερ, αλλά και των δύο διαιτητών του VAR, Ντάρεν Ίνγκλαντ και Νταν Κουκ

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ στο 24ο λεπτό έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της δίκαιης αποβολής του Κέρτις Τζόουνς, αλλά οχτώ λεπτά μετά σκόραραν με τον Λουίς Ντίαζ. Ωστόσο μετά από ολιγόλεπτη εξέταση της φάσης από το VAR, το γκολ ακυρώθηκε και το 0-0 παρέμεινε. Παρόλα αυτά, ο Κολομβιανός επιθετικός της Λίβερπουλ, όπως φάνηκε και με γυμνό μάτι καλυπτόταν. 

Μάλιστα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα η PGMOL (Επιτροπή Διαιτησίας της Αγγλίας), μέσω ανακοίνωσης παραδέχτηκε το λάθος των διαιτητών, λέγοντας ότι ήταν ανθρώπινο. Σαν να μην έφτανε όμως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έμεινε και με εννέα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος μέσα σε ένα λεπτό δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες. 

Έπειτα από τη λήξη του παιχνιδιού, ο αμυντικός της Τότεναμ Κρίστιαν Ρόμερο, ανέβασε μια πανηγυρική φωτογραφία. Ωστόσο ο συμπατριώτης του και μέσος της Λίβερπουλ, Αλέξις ΜακΆλιστερ, πέταξε τη... σπόντα του, γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία: «Είναι λογικό να κερδίζεις, όταν παίζεις με δώδεκα παίκτες», εννοώντας τον διαιτητή του αγώνα, Σάιμον Χούπερ. 

Ο Αργεντινός στόπερ των «σπιρουνιών» όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, απαντώντας του: «Πήγαινε κλάψε στο σπίτι σου».