Μπήκαν λάθος οι γραμμές και στην Premier League; Το γκολ της Λίβερπουλ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ έχει προκαλέσει ήδη σάλο στην Αγγλία

Μπήκαν λάθος οι γραμμές και στην Premier League; Το γκολ της Λίβερπουλ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ έχει προκαλέσει ήδη σάλο στην Αγγλία

Κώστας Τσιακλής 20:45 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 30.09.2023

Το ακυρωθέν γκολ του Λουίς Ντίαζ στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τότεναμ έχει προκαλέσει ήδη σάλο στην Αγγλία.

Η Τότεναμ αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ στο «Tottenham Hotspur Stadium» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Premier League. Η Λίβερπουλ είχε σκοράρει στο 34' όμως το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ, το οποίο προκάλεσε ήδη σάλο στην Αγγλία.

Τότεναμ και Λίβερπουλ λοιπόν διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 7η αγωνιστική της Premier League. Οι δύο ομάδες είναι αήττητες και οι «κόκκινοι» με νίκη θα περάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας αφού η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε νωρίτερα σήμερα από τη Γουλβς με 2-1. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες σημείωσαν από ένα γκολ ενώ ο Κέρτις Τζόουνς αποβλήθηκε για τη Λίβερπουλ με απευθείας κόκκινη κάρτα έπειτα από εξέταση της φάσης στο VAR. Η στιγμή που έκλεψε την παράσταση όμως ήταν η φάση του 34' όπου το γκολ του Λουίς Ντίαζ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Η φάση ήταν οριακή και όπως ήταν λογικό ο VAR κλήθηκε να την εξετάσει. Έπειτα από μικρό χρονικό διάστημα το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά με το σκορ στο 0-0.

Η απόφαση να μην μετρήσει το γκολ προκάλεσε ήδη σάλο στην Αγγλία, με τους οπαδούς να απορούν γιατί ακυρώθηκε το τέρμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλάνο με τις γραμμές που τραβήχτηκαν δεν εμφανίστηκαν ποτέ στις οθόνες των τηλεθεατών. Μερικά από τα σχόλια είναι τα εξής: «αστεία απόφαση», «Είμαι τρελός ή ήταν πολύ οριακό ώστε το VAR να το παρακάμψει και να μην δείξει τίποτα περισσότερο από αυτή τη γωνία; Δεν είμαι καν πεπεισμένος ότι είναι οφσάιντ εδώ», «χαχαχα αυτό δεν είναι οφσάιντ».

Πάντως το τηλεοπτικό δίκτυο Bein Sport θέλησε να δώσει φως στη φάση και τράβηξε τις γραμμές ωστόσο και πάλι ο Λουίς Ντίαζ φαίνεται να είναι καλυμμένος από τον Κριστιάν Ρομέρο.