Ο Αλκαράθ παραδέχθηκε ότι ο πατέρας του βιντεοσκοπούσε προπόνηση του Τζόκοβιτς

Ο Αλκαράθ παραδέχθηκε ότι ο πατέρας του βιντεοσκοπούσε προπόνηση του Τζόκοβιτς

Sportal newsroom 23:46 - 13.07.2023

Ο Κάρλος Αλκαράθ παραδέχθηκε ότι ο πατέρας του βιντεοσκοπούσε προπόνηση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Κάρλος Αλκαράθ επιβεβαίωσε δημοσίευμα της Σερβίας που ανέφερε ότι ο πατέρας του βιντεοσκοπούσε προπόνηση του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Wimbledon. Ο 20χρονος τενίστας ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφο της Sun, για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.

«Α, μάλλον είναι αλήθεια. Ο πατέρας μου είναι μεγάλος φαν του τένις. Δεν βλέπει μόνο τα ματς μου. Έρχεται στο κλαμπ στις 11 το πρωί και φεύγει στις 10 το βράδυ. Βλέπει ματς, παρακολουθεί τις προπονήσεις όλων. Είχε τη δυνατότητα να δει λάιβ τον Τζόκοβιτς, οπότε μάλλον είναι αλήθεια ότι τράβηξε σε βίντεο την προπόνηση», ανέφερε σχετικά ο Αλκαράθ.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν αυτό του δίνει αγωνιστικό πλεονέκτημα: «Δε νομίζω. Έχω βίντεο του Τζόκοβιτς σε κάθε πλατφόρμα. Δεν είναι πλεονέκτημα για μένα».

Οι δύο τενίστες μπορεί να αναμετρηθούν στον τελικό του Wimbledon. Ο Αλκαράθ αντιμετωπίζει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό της διοργάνωσης και ο Τζόκοβιτς πρέπει να περάσει το εμπόδιο του Γιάνικ Σίνερ.

Ο Σέρβος τενίστας αντιμετώπισε τον 20χρονο Ισπανό στα ημιτελικά του Roland Garros. Ο Αλκαράθ έδωσε τα πάντα και αντιμετώπισε κράμπες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Τζόκοβιτς νίκησε στα τέσσερα σετ και στη συνέχεια κατάκτησε τον 23ο Grand Slam τίτλος του κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ.

«Είναι απίστευτος παίκτης και πολύ καλό παιδί. Είναι σκληρό να τελειώνει έτσι το ματς και να μη ξέρει αν πρέπει να σταματήσει και φυσικά σε κανέναν δεν αρέσει να κερδίζει έναν αγώνα με αυτόν τον τρόπο.

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα δέχθηκαν τεράστια πρόταση από σελίδα με περιεχόμενο αυστηρά για ενήλικους
ΤΕΝΙΣ

15:31 - 13.07.2023

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα δέχθηκαν τεράστια πρόταση από σελίδα με περιεχόμενο αυστηρά για ενήλικους

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάολα Μπαντόσα μετά τον αποκλεισμό τους από το μεικτό διπλό του Wimbedon δέχθηκαν πρόταση να εγγραφούν σε έναν ιστότοπο για ενήλικους My.Club για να δημοσιεύσουν το περιεχόμενό τους.

Συγχαρητήρια στον Κάρλος όμως, σέβομαι το ότι έπαιξε ως το τέλος με πρόβλημα και δεν παράτησε το ματς. Ήταν ένα αμφίρροπο ματς και έγινε αυτό με τον τραυματισμό του. Από εκεί και πέρα ήταν ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος αν και έβλεπα ότι έχει πρόβλημα. Ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα και να μην είναι κάτι σοβαρό», είχε πει τότε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον νεαρό Ισπανό.