Απαντάει στον Παναθηναϊκό ο Παπαγιάννης - Φαβορί η Φενέρ

Γιώργος Παπαγιάννης

i

© Intime

Απαντάει στον Παναθηναϊκό ο Παπαγιάννης - Φαβορί η Φενέρ

Sportal newsroom 23:05 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 13.07.2023

Ο Εργκίν Αταμάν τον θέλει, ο Παναθηναϊκός είναι όλο αυτό το διάστημα σε συζητήσεις μαζί του και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η οριστική απάντηση του Γιώργου Παπαγιάννη.

Πέρα από τις προσθήκες που προσδοκά και ήταν ξεκάθαρο ότι θα έκανε ο Παναθηναϊκός, υπήρχε στο πλάνο και η διατήρηση του Γιώργου Παπαγιάννη στο ρόστερ, πρόθεση που ενισχύθηκε πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Έργκίν Αταμάν είχε εισηγηθεί πολύ θερμά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Άλλωστε, στο μυαλό του Τούρκου προπονητή, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού «έδενε» απόλυτα με τον Ματίας Λεσόρ στη θέση «5» για τη νέα σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, η υπόθεσή του δεν ήταν εύκολη και αυτό αποδεικνύεται πολύ περισσότερο στην πράξη, καθώς παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί εδώ και περίπου έναν μήνα, το μέλλον του δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Όταν λέμε ότι δεν έχει «ξεκαθαρίσει», δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε θετικά, ούτε αρνητικά.

Ωστόσο, μοιραία το θέμα δεν μπορεί να τραβήξει περισσότερο και το σίριαλ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Γιώργο Παπαγιάννη φτάνει προς την ολοκλήρωσή του εντός των επόμενων ωρών.

Όπως σας έχει αναφέρει το Sportal σε προηγούμενα ρεπορτάζ του, ναι μεν οι δύο πλευρές είναι σε επαφές όλο αυτό το διάστημα, με τις εξελίξεις να καθυστερούν και από την επιθυμία του Παπαγιάννη να εξαντλήσει κάθε περιθώριο να βρει κάτι στο NBA, όμως, ο 26χρονος είναι περισσότερο εκτός, παρά εντός ΟΑΚΑ.

Όλο αυτόν τον καιρό, οι ρεαλιστικές προοπτικές του Έλληνα σέντερ είναι από τη μία ο Παναθηναϊκός και από την άλλη η Φενέρ και πολύ περισσότερο το πλάνο του Δημήτρη Ιτούδη για τον ίδιο.

Ξεκαθαρίζει άμεσα η υπόθεση Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό - Έτοιμο το εναλλακτικό πλάνο
EUROLEAGUE

13:40 - 20.06.2023

Ξεκαθαρίζει άμεσα η υπόθεση Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό - Έτοιμο το εναλλακτικό πλάνο

Ο Γιώργος Παπαγιάννης θα κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του και το μέλλον του στους «πράσινους» αναμένεται να έχει κριθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Τούτη την ώρα, ο Παπαγιάννης είναι πιο κοντά στο να μετακομίσει στην Τουρκία και να αποτελέσει ακόμα έναν Έλληνα στην Κωνσταντινούπολη μετά τους Καλάθη και Ντόρσεϊ.