Ξεκαθαρίζει άμεσα η υπόθεση Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό - Έτοιμο το εναλλακτικό πλάνο

Γιώργος Παπαγιάννης

i

© Intime

Ξεκαθαρίζει άμεσα η υπόθεση Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό - Έτοιμο το εναλλακτικό πλάνο

Ηλίας Λαλιώτης 13:40 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 20.06.2023

Ο Γιώργος Παπαγιάννης θα κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του και το μέλλον του στους «πράσινους» αναμένεται να έχει κριθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Ο Εργκίν Αταμάν ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Τούρκο προπονητή να βρίσκεται στην Ελλάδα ώστε να «τρέξει» ακόμα πιο εντατικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Όλο αυτό το διάστημα ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Σάνι Μπετσίροβιτς και πλέον θα τα πουν από κοντά για τις επόμενες κινήσεις.

Πολύ ψηλά στην ατζέντα του «τριφυλλιού» είναι και η υπόθεση του Γιώργου Παπαγιάννη. Το συμβόλαιο του Έλληνα σέντερ ολοκληρώθηκε και ήδη πριν τους τελικούς έγινε στον εκπρόσωπό του πρόταση για τριετές συμβόλαιο με σημαντική αύξηση στις απολαβές του για κάθε χρόνο.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ζήτησε να ολοκληρωθούν πρώτα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και οι τελικοί με τον Ολυμπιακό και πλέον αναμένεται να κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων για να πάρουν την οριστική τους απόφαση.

Άλλωστε ο ρόλος του Παπαγιάννη είναι κομβικός, μιας και είναι ένας σημαντικός γηγενής παίκτης, ενώ ο Εργκίν Αταμάν πιστεύει πως μπορεί να τον βελτιώσει πολύ και να τον κάνει σπουδαίο εργαλείο στα χέρια του. Ο ίδιος ο παίκτης βέβαια έχει πάντα στο μυαλό του την επιστροφή στο NBA. Μάλιστα, αναμένεται να βρεθεί μέσα στο καλοκαίρι στις ΗΠΑ, προκειμένου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο Νίκος Χουγκάζ και άλλοι παίκτες.

Οι «πράσινοι» θέλουν να ξέρουν το συντομότερο δυνατόν τις σκέψεις του αρχηγού της ομάδας, μιας και από την απόφασή του θα εξαρτηθεί και ο τρόπος που θα κινηθούν στην αγορά. Αν ο Παπαγιάννης δεν παραμείνει, τότε θα κινηθούν για δύο σέντερ. Ήδη έχουν στοχεύσει στον Ματίας Λεσόρ της Παρτιζάν, με τον Μπράντον Ντέιβις να αποτελεί μια ακόμα επιλογή, αλλά το εναλλακτικό πλάνο είναι έτοιμο σε κάθε περίπτωση και με διαφορετικού στιλ ψηλούς.

Όπως και να έχει μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον του Γιώργου Παπαγιάννη. Όσο για τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ, ήδη έχουμε αναλύσει τα δεδομένα, με κανένα από τους ξένους να μη δείχνει να έχει ιδιαίτερες ελπίδες να παραμείνει και τη νέα σεζόν.