Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού ο Ντάντε Έξουμ

Ντάντε Έξουμ

i

Sportal / Alexandar Dimitrejevic

Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού ο Ντάντε Έξουμ

Ηλίας Λαλιώτης 00:37 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 19.06.2023

Ο Ντάντε Έξουμ αποτελεί την πρώτη επιλογή του Εργκίν Αταμάν για τη θέση του πόιντ γκαρντ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από χθες είχε μιλήσει για το ρόστερ της Παρτίζαν, δείχνοντας πως έχει πολλές προτιμήσεις από εκεί και λέγοντας πως περιμένει να τελειώσει η σεζόν των Σέρβων για να πάρει όλη την... πεντάδα τους

Δε γνωρίζουμε πόσους θα πάρει, αλλά είναι δεδομένο πως για τον Παναθηναϊκό πρώτη επιλογή πλέον για τη θέση του πόιντ γκαρντ αποτελεί ο Ντάντε Έξουμ, ένας παίκτης για τον οποίο το Sportal σας αποκάλυψε πως έχει προταθεί, βρίσκεται στη λίστα και η υπόθεσή του θα απασχολήσει πιο έντονα, σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι υπόλοιποι στόχοι.

Από τη στιγμή που οι υποθέσεις των Καμπάτσο και Τζέιμς δεν μπορούν να προχωρήσουν, ο Εργκίν Αταμάν στοχεύει πλέον στον Ντάντε Έξουμ θέλοντας να τον κάνει δικό του με τη λήξη της σεζόν της Παρτίζαν. Και να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Αυστραλό και τον Λούκα Βιλντόζα στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας του.

Αταμάν: «Μιλάμε με πολύ μεγάλα ονόματα για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της Euroleague» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:18 - 18.06.2023

Αταμάν: «Μιλάμε με πολύ μεγάλα ονόματα για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της Euroleague» (vid)

Μεταγραφικές εξελίξεις προανήγγειλε στον Παναθηναϊκό o Εργκίν Αταμάν, που τόνισε πως το «τριφύλλι» μιλάει με σημαντικά ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ενώ επεσήμανε πως στόχος έιναι η κατάκτηση της Euroleague τη νέα σεζόν.

Ο 28χρονος γκαρντ, με ύψος 1.96, ήρθε στην Ευρώπη από το ΝΒΑ λόγω των τραυματισμών που είχε αντιμετωπίσει εκεί. Κι αυτός είναι και ο λόγος που δε συνέχισε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αφού βάσει ταλέντου θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί. 

Ο Αυστραλός πήγε στην Μπαρτσελόνα και αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο, όπου είχε σε 25 αγώνες 6.3 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής. Πέρσι το καλοκαίρι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον πήρε στη Σερβία και έκανε μια καταπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Παρτιζάν.

Σε 35 αγώνες στην EuroLeague έχει 13.4 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο με 41.9% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής