O Εργκίν Αταμάν αποκλειστικά στο Sportal κατά την άφιξη του: «Είμαι ενθουσιασμένος για την πρόκληση του Παναθηναϊκού» (vids)

O Εργκίν Αταμάν αποκλειστικά στο Sportal κατά την άφιξη του: «Είμαι ενθουσιασμένος για την πρόκληση του Παναθηναϊκού» (vids)

Ηλίας Λαλιώτης 11:55 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 20.06.2023

Το Sportal ήταν το μοναδικό Mέσο στην άφιξη του Εργκίν Αταμάν στην Αθήνα και σας μεταφέρει την πρώτη του δήλωση επί ελληνικού εδάφους.

Ο Εργκίν Αταμάν ήρθε το πρωί της Τρίτης στην Ελλάδα προκειμένου να οριστικοποιήσει την νέα εποχή στον Παναθηναϊκό, υπό τις οδηγίες του.

Ο Τούρκος προπονητής θα ανακοινωθεί άμεσα και θα τρέξει το μεταγραφικό πλάνο των πράσινων με έναν και μόνο στόχο. Την επιστροφή στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το Sportal ήταν το μοναδικό Mέσο που βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και σας προσφέρει αποκλειστικό βίντεο από την άφιξη του, αλλά και την πρώτη του ατάκα επί ελληνικού εδάφους, μιας και δεν ήθελε να πει κάτι παραπάνω ενόψει της ανακοίνωσης του από τον Παναθηναϊκό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος με την πρόκληση του Παναθηναϊκού. Θα τα πούμε στο γήπεδο», ανέφερε ο ευδιάθετος Εργκίν Αταμάν, παρότι η πτήση του από την Κωνσταντινούπολη είχε μια ώρα καθυστέρηση.

Ο Τούρκος προπονητής ήρθε χωρίς πολλές αποσκευές ώστε να τελειώσει και τυπικά το θέμα της πρόσληψης του και να έχει συζητήσεις με τον Σάνι Μπετσίροβιτς και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και το επόμενο διάστημα θα εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας.

Αταμάν: «Μιλάμε με πολύ μεγάλα ονόματα για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της Euroleague» (vid)

Χθες ο Αταμάν μίλησε στην πατρίδα του και αναφέρθηκε στο μέλλον του και στη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του, αυτή του Παναθηναϊκού. Φυσικά ο Τούρκος αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά, λέγοντας πως οι «πράσινοι» συζητούν με πολύ μεγάλα ονόματα για να επιστρέψουν στην κορυφή Ελλάδας και Ευρώπης.

Ο Εργκίν Αταμάν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο © Intime

«Θα είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού για τις επόμενες δύο σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που κέρδισε τους περισσότερους τίτλους στην Euroleague μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μου έκαναν αυτή την πρόταση γιατί ήθελαν να γυρίσουν στα παλιά. 

Έρχεται πρωταθλητής ο Αταμάν και φτιάχνει τον νέο Παναθηναϊκό - Οι πρώτοι που ανακοινώνονται κι αυτοί που ακολουθούν
EUROLEAGUE

20:58 - 17.06.2023

Έρχεται πρωταθλητής ο Αταμάν και φτιάχνει τον νέο Παναθηναϊκό - Οι πρώτοι που ανακοινώνονται κι αυτοί που ακολουθούν

Ο Εργκίν Αταμάν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Αναντολού Εφές, θα ανακοινωθεί επίσημα από τον Παναθηναϊκό και φουλάρει για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει μια πολύ σοβαρή αλλαγή στον Παναθηναϊκό και μια ομάδα με στόχο το Final 4 και τον τίτλο της Euroleague. Άλλωστε αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο με τον προπονητή. Είμαστε σε συμφωνία με την διοίκηση γι αυτό το θέμα. Είμαστε σε επαφή με πολύ σημαντικά ονόματα».