«Ψάχνεται» στις ΗΠΑ ο Γιώργος Παπαγιάννης - Ενδιαφέρον και από Ευρώπη

Γιώργος Παπαγιάννης

i

Γιώργος Παπαγιάννης/ ©Intime

«Ψάχνεται» στις ΗΠΑ ο Γιώργος Παπαγιάννης - Ενδιαφέρον και από Ευρώπη

Ηλίας Λαλιώτης 20:37 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 23.06.2023

Ο Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκεται στην Αμερική για να ακολουθήσει ειδικό προπονητικό πρόγραμμα, ενώ παράλληλα ο ατζέντης του πέρα από την πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού εξετάζει επιλογές από το NBA, έχοντας και κρούσεις από ομάδες της Euroleague.

Η υπόθεση ανανέωσης του Γιώργου Παπαγιάννη θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για να στελεχώσει το ρόστερ του. Για τους «πράσινους» είναι σημαντικό η υπόθεση να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατόν.

Ο παίκτης εξετάζει κι αυτός τις επιλογές του, μιας κι έχουμε αναφέρει αρκετές φορές πως η επιστροφή στο NBA υπάρχει πάντα μέσα στο μυαλό του. Ο διεθνής Έλληνας σέντερ βρίσκεται ήδη στη Βοστώνη για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προπόνησης και ενδυνάμωσης, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν κι άλλοι παίκτες, έχοντας στο μυαλό του και το Μουντομπάσκετ του καλοκαιριού.

Ντύνει στα πράσινα τον Βιλντόζα ο Παναθηναϊκός και φουλάρει για τον Πάντερ και την παρέα του
EUROLEAGUE

23:42 - 22.06.2023

Ντύνει στα πράσινα τον Βιλντόζα ο Παναθηναϊκός και φουλάρει για τον Πάντερ και την παρέα του

Η Παρτιζάν ολοκλήρωσε πανηγυρικά τη σεζόν με την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας και ο Παναθηναϊκός, έχοντας κάνει την προεργασία του, «τρέχει» για να κάνει δικό του τον τρομερό Κέβιν Πάντερ, αλλά και τους Ντάντε Έξουμ και Ματίας Λεσόρ, έχοντας ήδη κλείσει και τον Λούκα Βιλντόζα.

Παράλληλα, σε επικοινωνία πάντα με τον ατζέντη του θα έχει την ευκαιρία να εξετάσει πιο διεξοδικά τις επιλογές που μπορεί να προκύψουν από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, ώστε να πάρει άμεσα την απόφαση για το μέλλον του.

Βέβαια, για τον Γιώργο Παπαγιάννη, όπως είναι λογικό, υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Euroleague. Ήδη ο αρχηγός του Παναθηναϊκού την προηγούμενη σεζόν έχει δεχθεί κάποιες κρούσεις. Η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη είναι μία από αυτές που, σύμφωνα και με τα τουρκικά ΜΜΕ, έχουν  βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του.

Από την πλευρά του το Τριφύλλι, έχει κάνει τη δική του προεργασία, ώστε να είναι έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο και να μπορέσει να κινηθεί ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης του Γιώργου Παπαγιάννη.

Ήδη οι Πράσινοι έχουν ενισχύσει τον ελληνικό κορμό τους με τις μεταγραφές των Κώστα Αντετοκούνμπο και Δημήτρη Μωραΐτη, ωστόσο, σε περίπτωση που δεν μείνει ο Έλληνας σέντερς, θα πρέπει να κινηθούν για ονόματα πρώτης γραμμής. 

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Εργκίν Αταμάν, ενώ αν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν μείνει στη Φενέρμπαχτσε, είναι πιθανό να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό. Μην ξεχνάμε άλλωστε και την περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος γύρω στα μέσα Ιουλίου μπορεί να ξέρει την απόφαση του CAS στην έφεση που έχει κάνει για την ποινή του.