Το επιτελείο του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό

Ο Σενκ Γιλντιρίμ

i

© Anadolu Efes

Το επιτελείο του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 15:15 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 23.06.2023

Ο Τούρκος Σενκ Γιλντιρίμ θα πλαισιώσει τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο του Παναθηναϊκού, μαζί με τους Χρήστο Σερέλη και Σάββα Καμπερίδη.

Η εποχή Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό έχει ήδη ξεκινήσει, με τους Πράσινους να έχουν ήδη ανακοινώσει τις πρώτες τους μεταγραφές.

Οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Δημήτρης Μωραΐτης είναι και επίσημα παίκτες του Εξάστερου, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες και με τον Λούκας Βιλντόζα.

Ντύνει στα πράσινα τον Βιλντόζα ο Παναθηναϊκός και φουλάρει για τον Πάντερ και την παρέα του
EUROLEAGUE

23:42 - 22.06.2023

Ντύνει στα πράσινα τον Βιλντόζα ο Παναθηναϊκός και φουλάρει για τον Πάντερ και την παρέα του

Η Παρτιζάν ολοκλήρωσε πανηγυρικά τη σεζόν με την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας και ο Παναθηναϊκός, έχοντας κάνει την προεργασία του, «τρέχει» για να κάνει δικό του τον τρομερό Κέβιν Πάντερ, αλλά και τους Ντάντε Έξουμ και Ματίας Λεσόρ, έχοντας ήδη κλείσει και τον Λούκα Βιλντόζα.

Παράλληλα, αλλαγές υπάρχουν και στο υπόλοιπο επιτελείο του Παναθηναϊκού, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει τρεις συνεργάτες στον πάγκο του Τριφυλλιού τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Σενκ Γιλντιρίμ θα είναι ο μοναδικός βοηθός που θα φέρει μαζί του από την Αναντολού Εφές. Τον βρήκε εκεί όταν ανέλαβε το 2017 (είχε προσληφθεί έναν χρόνο νωρίτερα) και αφού τον πήρε μαζί τους και στην Εθνική Τουρκία, τον φέρνει πλέον στους Πράσινους.

Μαζί του ο Αταμάν θα έχει φυσικά τον Χρήστο Σερέλη, που παραμένει όπως ήταν γνωστό στον Παναθηναϊκό, ενώ νέο πρόσωπο θα είναι ο Σάββας Καμπερίδης.

Το 2012 αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 34 ετών για να ακολουθήσει καριέρα προπονητή. Έκτοτε υπήρξε βοηθός στην ομάδα του Άρη, συνεργαζόμενος κατά σειρά με τους Βαγγέλη Αγγέλου, Μίλαν Μίνιτς, Δημήτρη Πρίφτη, Παναγιώτη Γιαννάκη και Γιάννη Καστρίτη. Τον Δεκέμβριο του 2019, ανακοινώθηκε ως πρώτος προπονητής της ομάδας του Άρη, ωστόσο αργότερα βρέθηκε στο Περιστέρι και πέρυσι ήταν βοηθός του Βασίλη Σπανούλη.