«Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν τον Πάντερ, προβάδισμα έχει ο Παναθηναϊκός»

Κέβιν Πάντερ

i

© Intime

«Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν τον Πάντερ, προβάδισμα έχει ο Παναθηναϊκός»

Νίκος Καλαμπάκας 20:14 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 23.06.2023

Δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Κέβιν Πάντερ, όμως ο Παναθηναϊκός του έχει κάνει την καλύτερη προσφορά.

Ισπανικές σειρήνες για τον Κέβιν Πάντερ ο οποίος φέρεται να είναι ένας από τους μεγάλους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι. 

Η Mundo Deportivo σε άρθρο της για τη Μπαρτσελόνα της νέας σεζόν, μια μόλις ημέρα μετά το τέλος της ABA όπου ο ίδιος ήταν εντυπωσιακός, αναφέρει ότι ο Αμερικάνος γκαρντ είναι ένα μεγάλο όνειρο για τους Καταλανούς, που δύσκολα θα πραγματοποιηθεί λόγω Παναθηναϊκού. 

Το δημοσίευμα εμπλέκει και τη Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει επίσης τον παίκτη, παρά το γεγονός ότι ήταν αυτός που πυροδότησε τα επεισόδια μαζί με τον Γιουλ, στην επική πλέον σειρά της Παρτίζαν με τη Ρεάλ για τα playoffs της Euroleague

Οι Καταλανοί τονίζουν ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι η πιο δελεαστική για τον παίκτη, επισημαίνοντας ότι η Μπάρτσα θα πρέπει να ολοκληρώσει τη λύση του συμβολαίου του Νίκολα Μίροτιτς, προκειμένου να ξέρει το μπάτζετ που θα διαχειριστεί. 

Όνειρο ο Πάντερ, ο Παναθηναϊκός στην Pole Position

«Εκτός από τον Νίκολα Μίροτιτς μετρημένες είναι και οι μέρες του Κόρι Χίγκινς στην Μπαρτσελόνα. Ο σύλλογος έχει εντοπίσει εδώ και πολύ καιρό ποιος είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του, αλλά σήμερα φαίνεται αδύνατο να τον υπογράψει», αναφέρει αρχικά το Μέσο.

«Και είναι έτσι πλέον η κατάσταση, επειδή ο Κέβιν Πάντερ έχει γίνει ένας από τους πλέον περιζήτητους ο γκαρντ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και η κούρσα για την υπογραφή του έχει ανοίξει πλέον σε επίπεδα που δύσκολα μπορεί να πετύχει ο καταλανικός σύλλογος», συνεχίζει το δημοσίευμα, ενώ στη συνέχεια αναφέρεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, που επίσης έχει βλέψεις για τον παίκτη της Παρτίζαν, αλλά και τον Παναθηναϊκό που έχει το προβάδισμα:

«Η Μπάρτσα δεν είναι η μόνη που ονειρεύεται να αποκτήσει τον 29χρονο παίκτη. Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται επίσης στα ίχνη του, παρά το γεγονός ότι ο Πάντερ ήταν αυτός που πυροδότησε, ως απάντηση σε μια γροθιά του Σέρχιο Λουλ, την ένταση στον μνημειώδη αγώνα μεταξύ της ισπανικής ομάδας και της Παρτίζαν στον δεύτερο αγώνα των playoffs της Euroleague τον περασμένο Απρίλιο.

Όμως ούτε η Μπάρτσα ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης ούτε η Παρτιζάν, με την οποία λήγει το συμβόλαιο του και μόλις κέρδισε την Αδριατική Λίγκα, δεν φαίνεται να μπορούν να ανταγωνιστούν στη δημοπρασία για τις υπηρεσίες του μια ελληνική ομάδα. Στην pole position, και πολύ μακριά από τους υπόλοιπους, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προσφέρει 1,6 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ετησίως, που για την Μπάρτσα θα σήμαινε περίπου 3 εκατομμύρια μεικτά ετησίως.

Δυναμικό μπάσιμο του Ολυμπιακού για Ντάριους Τόμπσον
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:37 - 23.06.2023

Δυναμικό μπάσιμο του Ολυμπιακού για Ντάριους Τόμπσον

Ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον Ντάριους Τόμπσον προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις απαιτήσεις του. Το ποσό που ζητάει ο παίκτης και πως γίνεται να υπάρξει συνέχεια στο θέμα της μεταγραφής του από τη Μπασκόνια.

Όπως και να έχει, στους μπλαουγκράνα όλες οι εργασίες για την προετοιμασία της μελλοντικής ομάδας μπάσκετ παραλύουν εν αναμονή της ανακοίνωσης της λύσης του συμβολαίου του Νίκολα Μίροτιτς. Μόνο όταν κλείσει αυτή η υπόθεση θα γνωρίζουν οι υπεύθυνοι του τμήματος πόσα χρήματα πρέπει να ξοδέψουν για νέες προσθήκες».