Ο Άρης κλείνει και δεύτερο αμυντικό μέσο μετά τον Τζούρασεκ

Νέβεν Τζούρασεκ

i

© Intime

Ο Άρης κλείνει και δεύτερο αμυντικό μέσο μετά τον Τζούρασεκ

Αλέξης Σαββόπουλος 08:30 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:48 - 05.07.2023

Κοντά σε συμφωνία και με δεύτερο αμυντικό μέσο βρίσκεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης για να κλείσει τις προσθήκες στη μεσαία γραμμή.

Με την απόκτηση του Νέβεν Τζούρασεκ ο Άρης γεμίζει ακόμη περισσότερο τον άξονα με ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξάρι όσο και ως οκτάρι, εξυπηρετώντας διάφορους σχηματισμούς. Έχοντας ήδη αποκτήσει νωρίς τον έτερο Κροάτη τον Πάβισιτς, ο Τερζής έχει πλέον μια πληθώρα επιλογών στη μεσαία γραμμή και αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί το παζλ στον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι η προσθήκη ενός ακόμη αμυντικού μέσου.

Με περισσότερο όμως ανασταλτικό χαρακτήρα. Ένα κλασσικό… κόφτη δηλαδή που θα έχει έφεση στο να αναχαιτίζει τις επιθέσεις των αντιπάλων και να παίζει σίγουρα την μπάλα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχει βρει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση ώστε να καλύψει και αυτό το τελευταίο κενό, προσθέτοντας ουσιαστικά τον αντι-Ετέμπο στο ρόστερ

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία και συγκεντρώνει όλα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που αναζητά ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Μάλιστα οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο και είναι θέμα ωρών να τελειώσει θετικά η υπόθεση. 

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, θέλει να τελειώνει άμεσα και με τη νευραλγική αυτή θέση, ώστε να επικεντρωθεί μετά στις θέσεις του φορ (έχει αποκαλύψει ότι είναι κοντά σε συμφωνία με φορ από τη LaLiga) και του παίκτη για τα δεξιά της επίθεσης, συν έναν ακόμη στόπερ.