Έτοιμος να ανακοινώσει νέες συμφωνίες ο Παλίκουτσα

Ρόμπερτ Παλίκουτσα

i

©intime

Έτοιμος να ανακοινώσει νέες συμφωνίες ο Παλίκουτσα

Αλέξης Σαββόπουλος 11:36 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 03.07.2023

Κοντά σε τρεις νέες προσθήκες βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής του Άρη (φορ, αμυντικό χαφ και εξτρέμ) ώστε να καλυφθούν τα κενά που φάνηκαν στο χθεσινό φιλικό με τη Μποτεφ.

Οι χτυπητές αδυναμίες που εμφάνισε σε συγκεκριμένες θέσεις, ο Άρης στο χθεσινό φιλικό με την Μπότεφ, σε συνδυασμό με ένα φανερό έλλειμα ποιότητας και ανετοιμότητας σε αρκετούς από τους νέους παίκτες, αναγκάζει τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα να… πατήσει γκάζι από σήμερα και πάλι, ώστε μέσα στην εβδομάδα να έχουν κλείσει, εφόσον είναι εφικτό, άλλες τρεις προσθήκες. 

Κάτι που φωτογράφησε και ο Τόλης Τερζής στη συνέντευξη Τύπου του χθεσινού αγώνα, λέγοντας ότι περιμένει τουλάχιστον τρεις παίκτες μέσα στην εβδομάδα. Αν και δεν αποσαφηνίστηκε για ποιες θέσεις αναφερόταν, το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για φορ, αμυντικό χαφ και εξτρέμ. 

Μαζί φυσικά με την άφιξη του Μενέντες η οποία προσδιορίζεται μέσα στην εβδομάδα και θα προσθέσει ακόμη μια λύση στα πλάγια της επίθεσης. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο Παλίκουτσα είναι κοντά στο να ανακοινώσει ενα αμυντικό χαφ άμεσα, παλεύει μια εξαιρετική περίπτωση εξτρέμ ενώ στον επιθετικό, φαίνεται να υποχωρεί η περίπτωση του Βίντρα και να προτάσσεται μια άλλη που προέκυψε εσχάτως.

Στόχος του τεχνικού διευθυντή του Άρη είναι όσο πιο γρήγορα γίνεται να έχουν καλυφθεί τα κενά, αφού ήδη βρισκόμαστε τρεις εβδομάδες περίπου πριν από το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι (27/7). Αυτό που επιδιώκει ο Κροάτης είναι να δώσει την ευκαιρία στον Τερζή να δουλέψει με όλα τα νέα πρόσωπα, τουλάχιστον για δυο εβδομάδες αφού αν το πλάνο δουλέψει έτσι όπως το έχει σχεδιάσει, θα μιλάμε για μια ενδεκάδα από νέα πρόσωπα που θα θέλει το χρόνο της για να δέσει και να βρει τις προσαρμογές της.