«Πρόθυμη να πληρώσει 2.5 εκατομμύρια ευρώ για τον Πάλμα η Λουντογκόρετς»

Λουίς Πάλμα

i

©intime

«Πρόθυμη να πληρώσει 2.5 εκατομμύρια ευρώ για τον Πάλμα η Λουντογκόρετς»

Δημήτρης Χούπης 17:09 - 02.07.2023

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από τη Βουλγαρία η Λουντογκόρετς είναι πρόθυμη να πληρώσει 2.5 εκατομμύρια στον Άρη για την απόκτηση του Λουίς Πάλμα.

Ενδιαφέρον για τον Λουίς Πάλμα του Άρη έχει δείξει η Λουντογκόρετς σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βουλγαρία. Όπως υποστηρίζει συγκεκριμένα η αναφορά, η βουλγάρικη ομάδα είναι πρόθυμη να πληρώσει 2.5 εκατομμύρια ευρώ στους «κίτρινους» για να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη από την Ονδούρα. 

Ακόμη το tweet αυτό επικεντρώνεται στην πώληση του Ιγκόρ Τιάγκο, αλλά και στην πιθανή αποχώρηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ, λέγοντας μάλιστα ότι θα μπορούσε να είναι μια ιδανική λύση για τη Λουντογκόρετς. 

Τα χρήματα που είναι διατεθειμένη να δώσει πάντως η ομάδα από τη Βουλγαρία δεν φτάνει τις οικονομικές ανάγκες του Άρη, οι οποίες είναι κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο δεν μοιάζει απίθανο όσο περνάει ο καιρός η ομάδα της Θεσσαλονίκης να ρίξει τις απαιτήσεις της. 

Την ίδια ώρα για τον Πάλμα λέγεται ότι υπάρχει και «ελληνικό» ενδιαφέρον και πιο αναλυτικά από την ΑΕΚ. Παρόλα αυτά καμία από τις δύο ομάδες δεν έχουν επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον αυτό. Ακόμη η Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με Μέσα από την Τουρκία ήθελε να αποκτήσει τον μεσοεπιθετικό. 

Και αυτή η αναφορά όμως διαψεύστηκε. Στον Άρη λοιπόν έχουν σκοπό να εξαντλήσουν την πιθανότητα να έρθει πρόταση από το εξωτερικό. Πιο αναλυτικά η Ρέιντζερς στο παρελθόν έμοιαζε το φαβορί για την απόκτηση του 23χρονου, αλλά οι κανονισμοί του Financial Fair Play μια πιθανή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών χάλασε. 

Η Άντερλεχτ από την άλλη έχει καταθέσει επίσης μία πρόταση, αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης την απέρριψε. Ωστόσο παραμένει να τον έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα.