Τα είπαν Καρυπίδης - Παλίκουτσα για μεταγραφές

Θόδωρος Καρυπίδης

i

©Intime

Τα είπαν Καρυπίδης - Παλίκουτσα για μεταγραφές

Φουλάρει για τις επόμενες κινήσεις ο Άρης μετά τη συνάντηση του τεχνικού διευθυντή με τον Καρυπιδη. Στο στόχαστρο ακόμη ένας εξτρέμ από το πάνω ράφι.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Παρασκευή το βράδυ ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη συναντήθηκε με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα με αντικείμενο τα μεταγραφικά. Πιο συγκεκριμένα τις κινήσεις από εδώ και πέρα αφού με την επικείμενη προσθήκη και του Μενέντες μέσα στην επόμενη εβδομάδα, οι κιτρινόμαυροι θα έχουν ολοκληρώσει οκτώ προσθήκες.

Οι δύο άνδρες επικεντρώνονται σε 2-3 περιπτώσεις παικτών μεταξύ των οποίων και εξτρέμ. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν πρόκειται για πολύ καλές περιπτώσεις και αναμένουμε εξελίξεις σχετικά σύντομα με δεδομένο ότι πλησιάζουν και τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια..

Επί ευκαιρία της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη ο Θόδωρος Καρυπίδης πήγε και στο Ρύσιο και επέβλεψε τις εργασίες για την δημιουργία των δυο νέων γηπέδων που θα δημιουργηθούν για να καλύψουν τις ανάγκες της ομάδας. Οι δυο άνδρες θα μεταβούν στη Βουλγαρία σήμερα το βράδυ η αύριο πριν το φιλικό με την Μπότεφ.

Στον Άρη για δύο χρόνια ο Φεράρι

Ο Φράνκο Φεράρι είναι κι επίσημα παίκτης του Άρη. Ο 31χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ αφίχθη το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε το συμβόλαιό του που έχει διάρκεια έως το 2025. Ο Φεράρι στις δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει πρόκριση στους ομίλους του Conference League και να διεκδικήσει η ομάδα την τετράδα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc.com.gr, ο Φράνκο Φεράρι, τόνισε:

«Πραγματικά νιώθω υπέροχα που επιστρέφω στην Ελλάδα και σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΑΡΗΣ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον νέο μου προπονητή και τους συμπαίκτες μου, ώστε να ξεκινήσω προπονήσεις και να δουλέψουμε όλοι μαζί για την εκπλήρωση των στόχων μας. Ήρθα σε μια ομάδα που έχει μεγάλες απαιτήσεις, γιατί πρωταγωνιστεί και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. 

Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα που θα αγωνιστώ με τον ΑΡΗ στην Ευρώπη και πρώτος μας στόχος είναι να προκριθούμε στους ομίλους του Europa Conference League. Στην Ελλάδα στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην τετράδα τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο.

Έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα να πετύχουμε τους στόχους μας και με τη βοήθεια των φιλάθλων, τους οποίους θυμάμαι πολύ καλά, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα παίξω στην έδρα μας μπροστά στους οπαδούς μας».