Άρης: «Πάτησε» Γερεβάν η αποστολή
i

@arisfc

Άρης: «Πάτησε» Γερεβάν η αποστολή

Αλέξης Σαββόπουλος 10:18 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 25.07.2023

Στην πρωτεύουσα της Αρμενίας βρίσκεται από τα ξημερώματα η αποστολή του Άρη. Το απόγευμα η πρώτη προπόνηση.

Στο Γερεβάν βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η αποστολή του Άρη που πέταξε χθες πριν τα μεσάνυχτα για την πρωτεύουσα της Αρμενίας στην οποία αφίχθη γύρω στις τρεις τα ξημερώματα. Λόγω του προχωρημένου της ώρας, το πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα ξεκούραση και η πρώτη προπόνηση επί αρμενικού εδάφους θα γίνει το απόγευμα.

Σε αυτή λογικά θα πάρει μέρος και ο Χουλιάν Κουέστα που αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες ένα πρόβλημα με το πόδι του αλλά εκτιμάται ότι θα είναι κανονικά στη διάθεση του Τερζή για τον αγώνα της Πέμπτης. Στις δυο προπονήσεις που θα λάβουν χώρα στο Γερεβάν, ο προπονητής του Άρη θα κάνει και τις τελικές του δοκιμές αν και φαίνεται ότι σε ένα μεγάλο βαθμό έχει καταλήξει στα πλάνα ενδεκάδας με 1-2 μόνο ερωτηματικά που θα ξεκαθαρίσουν τελευταία στιγμή.

Θυμίζουμε ότι στην Αρμενία ο έλληνας τεχνικός έχει στην αποστολή τους: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Ματαρίτα, Φεράρι, Φαμπιάνο, Ζουλ, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ, Πάβισιτς, Πάλμα, Μενέντεζ, Σαβέριο, Κάρλσον, Μορόν, Γκρέι, Χουτεσιώτης, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπεκιαρίδης.