Αναχώρησε για Αρμενία ο Άρης (gallery)
i

© Intime

Αναχώρησε για Αρμενία ο Άρης (gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:00 - 24.07.2023

Οι παίκτες του Άρη αναχώρησαν για την Αρμενία, με φόντο την αναμέτρηση κόντρα στην Αραράτ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Το ταξίδι του προς την Αρμένια ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας ο Άρης, ο οποίος ετοιμάζεται για την μεγάλη αναμέτρηση εναντίον της Αραράτ, με φόντο τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. 

Οι παίκτες του Τόλη Τερζή θα προπονηθούν την Τρίτη και την Τετάρτη στο Γερεβάν, ενώ την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση στις 18:00 το απόγευμα. Σημειωτέον, το γήπεδο της ομάδας αναμένεται γεμάτο, αφού ο σύλλογος αποφάσισε να επιτρέψει τη δωρεάν προσέλευση των φιλάθλων στην κερκίδα. 

Φεράρι: «Δεν σκεφτόμαστε την Ντινάμο Κιέβου»

Λίγο πριν την αναχώρηση των «κίτρινων» για την Αρμενία, ο Φραν Φεράρι μίλησε στις κάμερες και μεταξύ άλλων υποστήριξε πως η σκέψη των παικτών είναι στο ματς με την Αραράτ και όχι σε αυτό με την Ντινάμο Κιέβου.

«Είμαστε καλά, προετοιμαστήκαμε καλά αυτές τις τελευταίες μέρες. Πάμε στην Αρμενία με αυτοπεποίθηση για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι μπορούμε να το πάρουμε και να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με ένα καλό αποτέλεσμα.

Είμαστε καλά, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη μισή δουλειά εκεί και μετά στη Θεσσαλονίκη να το τελειώσουμε».

Για τον αντίπαλο και αν γνωρίζουν κάτι: «Έχουμε δει κάποια βίντεο, μας την έδειξε ο προπονητής τις προηγούμενες μέρες. Έχουν γρήγορους ποδοσφαιριστές αλλά εμείς έχουμε τα δικά μας πόδια να αντιπαραθέσουμε. Πάμε εκεί με αυτοπεποίθηση. Ολα τα καινούργια παιδιά έχουν προσαρμοστεί και πάμε να φέρουμε τη νίκη στη Θεσσαλονίκη.

Για τις καιρικές συνθήκες, που είναι παρόμοιες με την Ελλάδα σχολίασε: «Οι συνθήκες είναι ίδιες και για τις δυο ομάδες. Δεν μας επηρεάζει, δεν το λαμβάνουμε υπόψη».

Για τις πρώτες σκέψεις του για τον επόμενο αντίπαλο που θα είναι η Ντιναμό Κιέβου, είπε: «Όχι δεν κάνουμε σκέψεις για τον επόμενο αντίπαλο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά τα παιχνίδια που είναι δύσκολα. Χρειάζεται προσήλωση 100% και πάμε να κάνουμε τη δουλειά που πρέπει την Πέμπτη, να παίξουμε μετά και τη ρεβάνς και έπειτα θα κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο».