Άρης: Στον Ολυμπιακό οι Τανούλης και Σγούρος
i

@arisfc

Άρης: Στον Ολυμπιακό οι Τανούλης και Σγούρος

Αλέξης Σαββόπουλος 12:03 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 30.06.2023

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι δυο ταλαντούχοι νεαροί ποδοσφαιριστές. Εκτός απροόπτου δεν θα ταξιδέψουν με την αποστολη στη Βουλγαρία.

Μετά τον Χρυσόπουλο που πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ κσι μετά τους Χατζηιωάνου και Καρακασίδη που μετακόμισαν στον Παναθηναϊκό, άλλοι δυο νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του Άρη, αποχωρούν. Ο λόγος για τους Κώστα Τανούλη και Ραφαήλ Σγούρο που θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό και μάλιστα με συμφωνίες που έγιναν ανάμεσα στις δυο ΠΑΕ το περασμένο καλοκαίρι και ενεργοποιούνται τώρα.

Για τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό μάλιστα οι υπογραφές έπεσαν πριν από λίγες μέρες (πιθανότατα θα ενσωματωθεί στην δεύτερη ομάδα και όχι στην Κ19 ) ενώ για τον Σγούρο η ομάδα του Πειραιά δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι λεπτομέρειες της συμφωνίας όπως για παράδειγμα οικονομικά ανταλλάγματα δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν υπάρχει ακόμη καμία σχετική ενημέρωση, εκτός από την επιβεβαίωση του θέματος. 

Το πιθανότερο είναι μάλιστα ότι οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή του Αρη στη Βουλγαρία αλλά θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη ώστε να δρομολογήσουν την μετακόμιση τους στην ομάδα του Πειραιά.