Άρης: Το αντίο του Ματέο στον Άρη και η έμπρακτη ένδειξη αγάπης
i

©Intime

Άρης: Το αντίο του Ματέο στον Άρη και η έμπρακτη ένδειξη αγάπης

Αλέξης Σαββόπουλος 18:44 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 25.06.2023

Τι αναφέρει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο 27χρονος παίκτης που χάρισε και ένα σημαντικό ποσό φεύγοντας, ως ένδειξη εκτίμησης στο club στο οποίο… ενηλικιώθηκε.

Πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ Άρης επίσημα ανακοίνωσε την παραχώρηση, με μεταγραφή, του Mateo Garcia στην μεξικάνικη Atlas F.C και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Λίγη ώρα αργότερα και ο ίδιος ο αργεντινός αποχαιρέτησε τον κόσμο του Άρη με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. 

Ματέο Γκαρσία ©atlas.fc

Ο 27χρονος παίκτης φανερά συγκινημένος ανέφερε ότι το «αντίο» το κάνει μόνο ως παίκτης, γιατί θα παραμείνει οπαδός των «κιτρινόμαυρων». Αναλυτικά: «Ευχαριστώ πολύ όλη την οικογένεια του Άρη που με έκανε να νιώσω σαν το σπίτι μου από τη πρώτη μέρα. Ήταν ένας όμορφος δρόμος που πήραμε μαζί. Σήμερα λέω αντίο στο κλαμπ μόνο ως παίκτης. Ποτέ δε θα πω αντίο ως φίλαθλος των χρωμάτων μας. Σας ευχαριστώ πολύ, για πάντα στη καρδιά μου».

Στα τέσσερα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Άρη ο Ματέο Γκαρσία (με ένα διάλλειμα ενός έτους που πήγε στον Ερυθρό Αστέρα), μέτρησε 137 παιχνίδια με 20 γκολ και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τα μισά από αυτά τα γκολ να είναι στην πρώτη καταπληκτική του σεζόν με την οποία συστήθηκε στο ελληνικό κοινό.

Το πόσο δέθηκε με το club, σε αυτές τις τέσσερις σεζόν που φόρεσε τη φανέλα του Άρη, το έδειξε ο Ματέο χαρίζοντας και ένα σημαντικό ποσό από τα οφειλόμενα που υπήρχαν από την περσινή χρονιά. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους (βλέπε Μήτρογλου) που κυνηγούν να εισπράξουν και το τελευταίο ευρώ από μη δεδουλευμένα χρήματα.