Επιμένουν οι Ολλανδοί για Πίρσμαν και Χρόνινχεν

Ματέο Γκαρσίια - Φαντιγκά - Πίρσμαν

i

©Intime

Επιμένουν οι Ολλανδοί για Πίρσμαν και Χρόνινχεν

Αλέξης Σαββόπουλος 18:00 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 23.06.2023

Σίγουροι ότι θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Βέλγου από τον Άρη στη Χρόνινχεν εμφανίζονται στην Ολλανδία.

Ο Μάρβιν Πίρσμαν μπορεί να ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή του Άρη στο Ισραήλ, αλλά είναι πολύ πιθανό να περνάει τις τελευταίες του μέρες με την κιτρινόμαυρη φανέλα. 

Ο Άρης έχει δεχτεί πρόταση από την Χρόνινχεν για την παραχώρηση του 32χρονου Βέλγου και η διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο ομάδες βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. Κάτι που «επιβεβαιώνεται» πλέον και από τον ολλανδικό Τύπο.

Χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα Voetbal International αναφέρει: «Η Χρόνινχεν προσπαθεί να ενισχυθεί με τον Μάρβιν Πίρσμαν. Ο αριστερός μπακ προέρχεται από την Ελλάδα και τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο 32χρονος Πίρσμαν είναι πολύ γνωστός στην Ολλανδία, καθώς αγωνίστηκε τόσο στην Καμπούρ όσο και στην Ντόρντρεχτ. 

Το 2018 έφυγε για τη Χάποελ Τελ Αβίβ και μετά ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αρης ήταν οι σύλλογοί του. Χρόνινχεν και Αρης διαπραγματεύονται ακόμα για τους όρους, αλλά η μεταγραφή αναμένεται να προχωρήσει. Ο Πίρσμαν έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη σεζόν».

Το πιο πιθανό σενάριο είναι με την επιστροφή της αποστολής από το Ισραήλ ο Πίρσμαν να μετακομίσει στην Ολλανδία. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Άρης… τρέχει ήδη την περίπτωση της αντικατάστασής του Βέλγου και ο Παλίκουτσα είναι κοντά στο να την κλείσει κι αυτή.