Στο Αμερικανικό Κογκρέσο η Ειρήνη Καρυπίδη - Συναντήθηκε με Έλληνα πολιτικό

Η Ειρήνη Καρυπίδη με την Νικόλ Μαλιωτάκη

i

© Writeups24

Στο Αμερικανικό Κογκρέσο η Ειρήνη Καρυπίδη - Συναντήθηκε με Έλληνα πολιτικό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:05 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:05 - 22.06.2023

Συνάντηση με τη Νικόλ Μαλιωτάκη, Ελληνοαμερικανίδα πολιτικό, είχε το στέλεχος της ΠΑΕ Άρης, Ειρήνη Καρυπίδη, στο Αμερικανικό Κογκρέσο.

Εκτός Ελλάδας βρίσκεται η μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Ειρήνη Καρυπίδη, αφού η ισχυρή γυναίκα και αδερφή του Θόδωρου Καρυπίδη, επισκέφθηκε την άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα της Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Επίσκεψη στο Αμερικανικό Κογκρέσο για την Ειρήνη Καρυπίδη

Μάλιστα, κατά την παραμονή της στις ΗΠΑ, η επιχειρηματίας συναντήθηκε με την, ελληνικής καταγωγής, πολιτικό, Νικόλ Μαλιωτάκη, την οποία και συνάντησε στο Αμερικανικό Κογκρέσο. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το μέσο «Writeups24», η συζήτηση μεταξύ των δύο περιλάμβανε την υπόσχεση της βουλευτού πως θα παρασχεθεί πλήρης υποστήριξη των ΗΠΑ (σε οικονομικό επίπδο) στη χώρα μας, ούτως ώστε να ενισχυθεί η ανάπτυξη της.

Η Ειρήνη Καρυπίδη με την Νικόλ Μαλιωτάκη © Writeups24

Επιπλέον, η κουβέντα των δύο γυναικών έφτασε και στην ΠΑΕ Άρης. Η κ. Μαλιωτάκη αναφέρθηκε στη σημασία της καταπολέμησης της βίας, του ρατσισμού και του αντισημιτισμού, προβλήματα στα οποία έχει εναντιωθεί τόσο η ομάδα όσο και η HETCO (ΜΚΟ με πρόεδρο την Ειρήνη Καρυπίδη), όπως υποστήριξε η ίδια. 

«Η συνάντησή μας μας έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε περισσότερο για αυτά τα σημαντικά ζητήματα και να βρούμε περισσότερους τρόπους για να βοηθήσουμε την Ελλάδα να αναπτυχθεί και να ευημερήσει, κάτι που μας ενδιαφέρει και οι δύο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για την αγαπημένη μας χώρα», ανέφερε η βουλευτής στις δηλώσεις της μετά τη συνάντηση.