ΜΜΕ Ισπανίας: «Όλα είναι έτοιμα για να πάει ο Μορόν στον Άρη»

Λορέν Μορόν

i

Photo by Fran Santiago/Getty Images/Ideal Images

ΜΜΕ Ισπανίας: «Όλα είναι έτοιμα για να πάει ο Μορόν στον Άρη»

Αλέξης Σαββόπουλος 19:08 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 06.07.2023

Οι Ισπανοί επιβεβαιώνουν τις επαφές του Άρη με την Μπέτις για τον 29χρονο επιθετικό που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πελεγκρίνι.

Θέμα και στον ισπανικό τύπο και πιο συγκεκριμένα στην Ανδαλουσία, έχει γίνει το ενδιαφέρον του Άρη να αποκτήσει τον Λόρεν Μορόν από την Μπέτις που από χθες βρίσκεται στη Γερμανία για προετοιμασία και μαζί και ο 29χρονος επιθετικός από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα elgoldigital, ο Πελεγκρίνι δεν θέλει πλέον να υπολογίζει στις υπηρεσίες του επιθετικού από την Μαρμπέγια και το ίδιο σκέφτεται και ο τεχνικός διευθυντής της Μπέτις, Ραμόν Πλάνς, και σε αυτή την κατεύθυνση ήδη εξετάζεται η λύση του συμβολαίου που ωφελεί και τις δύο πλευρές. Μάλιστα όπως επίσης αναφέρουν, η Μπέτις δεν θα ζητήσει χρήματα για να τον αποδεσμεύσει.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το περιβάλλον του Μορόν συμφωνεί στη λύση του συμβολαίου, αφού αυτό χρειάζεται ο παίκτης για να πάει στη νέα του ομάδα. Μετά την αποχώρηση από την Μπέτις, η μοίρα που περιμένει τον Λόρεν Μορόν βρίσκεται στην Ελλάδα. Όλα είναι έτοιμα για να πάει ο 29χρονος επιθετικός στον Άρη Θεσσαλονίκης

Αν και ο Λόρεν Μορόν αποτιμάται στα 2 εκατομμύρια ευρώ και έχει μόνο ένα χρόνο από το συμβόλαιό του με την Μπέτις, η ελληνική ομάδα θέλει να τον υπογράψει με μηδενικό κόστος. Κι αυτό ακριβώς θα κάνουν από τα γραφεία των Verdiblancos, δίνοντας τέλος στην ιστορία μεταξύ του επιθετικού από την Μαρμπέγια και της ομάδας της Σεβίλλης».