A STATE OF MIND: Μία ιστορία από το Τελ Αβίβ του ‘12 - «Ο Παναθηναϊκός βλέπει βίντεο μέχρι τις 04:00 τα ξημερώματα…»

A STATE OF MIND: Μία ιστορία από το Τελ Αβίβ του ‘12 - «Ο Παναθηναϊκός βλέπει βίντεο μέχρι τις 04:00 τα ξημερώματα…»

Sportal newsroom 18:22 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:09 - 17.05.2024

To Sportal σας παρουσιάζει το A STATE OF MIND powered by «Τhe Bostonians». Μία κατάσταση του μυαλού που επαναφέρει στην επιφάνεια ιστορίες της Euroleague από το παρελθόν. Ο Κώστας Σωτηρίου ξεκινάει τις οπτικοακουστικές αφηγήσεις του από μία στιγμή που διαδραματίστηκε περίπου τέτοιον καιρό πριν από μία ντουζίνα χρόνια. Αυτό, είναι το πρώτο από τα έξι βίντεο, διάρκειας ενός λεπτού το καθένα, σε μία νέα σειρά του Sportal, το A STATE OF MIND powered by «Τhe Bostonians».

Σε έναν κόσμο γεμάτο έντονη δράση σε κάθε επίπεδο και εν προκειμένω στον αθλητισμό και ειδικότητα στη λαμπερή Euroleague, οι αφηγήσεις είναι ικανές να επαναφέρουν μνήμες, εικόνες και πληροφορίες, που ξεχάστηκαν, αλλά δεν έπρεπε να ξεχαστούν. 

To Sportal εγκαινιάζει το A STATE OF MIND powered by «Τhe Bostonians», μία κατάσταση ανασυγκρότησης και υπενθύμισης ιστοριών από το παρελθόν -το πρόσφατο και το απώτερο, που όλες έχουν το… νόημά τους. Μνήμες και στιγμές του Κώστα Σωτηρίου, ο οποίος ξεκινά τις οπτικοακουστικές αφηγήσεις του με μία χαρακτηριστική ιστορία, πριν από 12 χρόνια -περίπου τέτοιον καιρό… 

«Playoffs 2012: Παναθηναϊκός - Μακάμπι, στο Ξενοδοχείο Herods, στην παραλία του Τελ Αβίβ...

Μπαίνω μέσα και τι να δω; Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης μπροστά από την τηλεόραση να παρακολουθούν ξανά τον αγώνα. Σιγά σιγά οι παίκτες τους πήραν είδηση και άρχισαν να εισρέουν στο lobby του ξενοδοχείου.

Ο Μάικ Μπατίστ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Σάρας Γιασικεβίτσιους…

Μέχρι τις 04.00 το πρωί παρακολούθησαν ξανά το Game 3 (που είχαν ηττηθεί) και έπειτα από 48 ώρες ήταν έτοιμοι! Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2, επέστρεψε στην Αθήνα και τότε οι «πράσινοι» σφράγισαν το εισιτήριο για το Final Four. Και αυτό ήταν το "State of Mind"». 

🔴 Sportal Euroleague Show με Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα για το Game 3

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!