Οι Baladeros... ψήνονται για πρωτάθλημα

Οι Baladeros... ψήνονται για πρωτάθλημα

Sportal newsroom 12:22 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 15.05.2024

Ακόμα μία αγωνιστική θρίλερ είδαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και στα Play Offs αυτού. Ακόμα μία αγωνιστική που είχε ανατροπές, μεγάλες νίκες για κάποιους, πικρές στιγμές για κάποιους άλλους. Και δύο στροφές πριν από το φινάλε; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα. Όλοι... ψήνονται για κούπα.

Η ΑΕΚ παρά την ήττα της στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ παραμένει στην κορυφή, άρα όλα είναι στα χέρια της. Με δύο στα δύο απέναντι σε Ολυμπιακό και Λαμία παίρνει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ μετά τη σπουδαία ανατροπή και τη νίκη απέναντι στην Ένωση ελπίζει πως θα κάνει την ολική επαναφορά. Αν κάνει το 3Χ3 απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη, θα περιμένει μία «γκέλα» της ΑΕΚ για να πάρει το πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός έφτασε σε ένα σημείο που τα πάντα κρίνονται από τα δικά του πόδια. Σε ένα σημείο που δεν κρίνεται από τα αποτελέσματα των άλλων, αλλά από το τι θα κάνει αυτός. Με τρεις νίκες στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα και οι οπαδοί του... ψήνονται όσο ποτέ άλλοτε για να κατακτήσουν έναν τίτλο που τον είχαν χαμένο για μήνες.

Όσο για τον Παναθηναϊκό; Εκείνος δεν έδειξε να... ψήνεται ιδιαίτερα για τίτλο. Γκέλα ολκής και αυτοκτονία απέναντι στον Άρη. Αυτό το 0-1 της Λεωφόρου φαίνεται πως ήταν η... καταδίκη των πράσινων για φέτος.

Μία μέρα μετά από ακόμα μια αγωνιστική θρίλερ, οι Baladeros έρχονται στο στούντιο του Sportal... ψημένοι για μια κουβέντα που θα σας κάνει να κολλήσετε τα βλέμματά σας στην οθόνη. Παρέα με την Weber και τις πιο μοντέρνες και στιλάτες ψησταριές με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας στο χώρο του bbq. Έρχεστε;

Ασύλληπτη απόδοση του Παναθηναϊκού για να πάρει το πρωτάθλημα - Οι αποδόσεις των στοιχηματικών για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:08 - 29.04.2024

Ασύλληπτη απόδοση του Παναθηναϊκού για να πάρει το πρωτάθλημα - Οι αποδόσεις των στοιχηματικών για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

«Εκτοξεύτηκε» η απόδοση του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά την ήττα με 1-0 από τον Άρη στη Λεωφόρο. Αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο σύμφωνα με τους bookmakers είναι η ΑΕΚ. Οι αποδόσεις των στοιχηματικών για τους Big 4.

🔴Baladeros LIVE: Θρίλερ δίχως τέλος στην κορυφή, χαμός με Αλμέιδα, Τερίμ και Ιωαννίδη