Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: «Μην την "πέφτετε" στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, έχει χαλάσει έναν σκασμό εκατομμύρια» (vid)

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: «Μην την "πέφτετε" στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, έχει χαλάσει έναν σκασμό εκατομμύρια» (vid)

Sportal newsroom 11:00 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 15.05.2024

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ σχολίασαν στην εκπομπή «Αταίριαστοι», τα όσα ακολούθησαν μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη.

Συναρπαστική ήταν η όγδοη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Ο Παναθηναϊκός βγήκε εκτός από την κούρσα του τίτλου, μετά την ήττα από τον Άρη με 1-0, καθώς πρέπει να γίνουν απίστευτα θαύματα, για να μπορέσουν οι «πράσινοι» να τερματίσουν πρώτοι πλέον. Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Λαμίας με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έμεινε κι αυτός... ζωντανός.

Από την άλλη, η ΑΕΚ παραμένει στην κορυφή με 75 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ δεύτερος με 71 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός τρίτος με 71 βαθμούς και ο Ολυμπιακός τέταρτος με 70 βαθμούς. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι Θεσσαλονικείς και «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα ματς λιγότερο.

Ετσι, σήμερα (29/04) ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος σχολίασαν στην εκπομπή τους στο ΣΚΑΪ τα όσα ακολούθησαν μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη.

Ό,τι έχτιζε 2,5 χρόνια ο Ιβάν, το γκρέμισε σε τέσσερις μήνες ο Τερίμ

Ό,τι έχτιζε 2,5 χρόνια ο Ιβάν, το γκρέμισε σε τέσσερις μήνες ο Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε το πρωτάθλημα ούτε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ούτε απόψε στη Λεωφόρο. Το έχασε τα Χριστούγεννα του 2023 όταν αποφάσισε να πάει κόντρα στο ποδόσφαιρο με αυτόν που έδιωξε και με αυτόν που έφερε. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

«Τα ποδοσφαιρικά δεν θα τα σχολιάσουμε... Ο νόμος της Τούμπας ίσχυσε και εχθές. Πρέπει να μιλάω πάντα για τον Παναθηναϊκό; Για τον Παναθηναϊκό, με αγάπη πάντα προς τους φιλάθλους, θέλω να πω να μην την "πέφτετε στους ποδοσφαιριστές, μην την "πέφτετε" στη διοίκηση γιατί έχουν χαλάσει ένα σκασμό εκατομμύρια, δεκάδες εκατομμυρίων.

Το ποδόσφαιρό είναι για να κάνουμε χαβαλέ στην παρέα μας, να μπορούμε να πηγαίνουμε όλοι στο γήπεδο και να έχουμε να λέμε κάτι την Δευτέρα. Δεν είμαστε ποδοσφαιριστές, δεν βάζουμε τα λεφτά, πηγαίνουμε εκεί για εκτόνωση. Ψυχραιμία. Μια μπάλα είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής συνιστώντας στους φιλάθλους ψυχραιμία.