Ποιους κάλεσε για καφέ στο Κορωπί ο Φατίχ Τερίμ

Φατίχ Τερίμ

i

©Intime

Ποιους κάλεσε για καφέ στο Κορωπί ο Φατίχ Τερίμ

Sportal newsroom 09:41 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 15.05.2024

Απογοητευμένος με την ήττα από τον Άρη, ήταν ο Φατίχ Τερίμ ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε χαρακτηριστικά πως «θα πάρουμε το Κύπελλο και θα σας περιμένουμε στο Κορωπί να πιούμε καφέ».

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέσπασε αποδοκιμασίες, μετά την ήττα από τον Άρη με 1-0 στη Λεωφόρο. Ο Τερίμ έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι με δυσκολία, ο Τζούριτσιτς άναψε φωτιές με τις δηλώσεις του και ήρθε κι ένα φραστικό επεισόδιο που είχε ο Φώτης Ιωαννίδης με οπαδό έξω από τη Λεωφόρο, για να ολοκληρωθεί μία δύσκολη βραδιά για τον σύλλογο.

Νωρίτερα, ο Φατίχ Τερίμ στάθηκε στην αντίδραση του κόσμου που τον αποδοκίμασε έντονα για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα.

«Βέβαια έχουν δίκιο. Βγήκα μετά την λήξη του αγώνα και τα πήρα όλα εγώ πάνω μου. Πρώτη φορά βίωσα κάτι τέτοιο. Ειδικά όταν χάνεις και στο ημίχρονο παίρνεις αυτό που θέλεις από το άλλο ματς και δεν μπορείς να κάνεις εσύ την δουλειά σου, είναι λογικό να συμβεί αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τούρκος τεχνικός, ο οποίος τόνισε ότι όταν ο Παναθηναϊκός πάρει το Κύπελλο θα περιμένει τους δημοσιογράφους στο Κορωπί για καφέ.

«Εγώ στενοχωριέμαι πολύ, αλλά αυτό δεν με επηρεάζει στην δουλειά μου. Θα πάμε όλοι έτοιμοι στον τελικό. Να πάρουμε το Κύπελλο και μετά θα σας περιμένουμε στο Κορωπί να πιούμε ένα καφέ και να τα πούμε εκεί όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τερίμ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός βγήκε εκτός από την κούρσα του τίτλου, καθώς πρέπει να γίνουν απίστευτα θαύματα, για να μπορέσουν οι «πράσινοι» να τερματίσουν πρώτοι πλέον. Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Λαμίας με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έμεινε κι αυτός... ζωντανός.

Η ΑΕΚ παραμένει στην κορυφή με 75 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ δεύτερος με 71 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός τρίτος με 71 βαθμούς και ο Ολυμπιακός τέταρτος με 70 βαθμούς. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι Θεσσαλονικείς και «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα ματς λιγότερο.