ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός: Έτσι παίρνουν πρωτάθλημα οι τέσσερις διεκδικητές

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός: Έτσι παίρνουν πρωτάθλημα οι τέσσερις διεκδικητές

Κώστας Τόπας 11:14 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 15.05.2024

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους προκειμένου το τέλος της σεζόν να τους βρει πρωταθλητές Ελλάδας. Ολα τα πιθανά σενάρια.

Οι αναμετρήσεις για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκαν και πλέον στη βαθμολογία επικρατεί... πανικός!

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 3-2 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή. Ο Δικέφαλος του βορρά προηγήθηκε με το... καλημέρα, οι «κιτρινόμαυροι» αρχικά έφεραν το ματς στα ίσια και μετά... τούμπα, αλλά στο φινάλε με γκολ στο 83' και στο 90' η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο».

Λίγο αργότερα, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον Άρη με 1-0 και ουσιαστικά βγήκε εκτός από την κούρσα του τίτλου, καθώς πρέπει να γίνουν απίστευτα θαύματα, για να μπορέσουν οι «πράσινοι» να τερματίσουν πρώτοι πλέον. Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Λαμίας με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έμεινε κι αυτός... ζωντανός.

Πώς μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Αρχικά, η πρωτοπόρος αυτή τη στιγμή με 75 βαθμούς, ΑΕΚ μπορεί να στεφθεί στο τέλος της σεζόν πρωταθλήτρια Ελλάδας αν κι εφόσον κάνει το 2/2, χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα γίνει στα υπόλοιπα ματς. Αν όμως δεν το πετύχει, τότε θα περιμένει να δει τι θα γίνει και στα άλλα παιχνίδια και αναλόγως την εξέλιξή τους, θα κατακτήσει ή όχι το πρωτάθλημα.

Από την άλλη, ο δεύτερος στην κατάταξη ΠΑΟΚ με 71 βαθμούς, αν πετύχει το 3Χ3 μπορεί και να πάρει το πρωτάθλημα. Ή και όχι, καθώς χρειάζεται στραβοπάτημα της ΑΕΚ, μιας και μπορεί να φτάσει μάξιμουμ τους 80 βαθμούς, ενώ η Ένωση τους 81. Αν δε νικήσει όμως τον Ολυμπιακό στις 12 Μαΐου, τότε ναι μεν μπορεί να φτάσει στον τίτλο, αλλά θα χρειαστεί συνδυασμό αποτελεσμάτων…

Μετά την ήττα από τον Άρη με 1-0, ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 71 βαθμούς και οι πιθανότητες για κατάκτηση τίτλου είναι ελάχιστες. Μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος αν κι εφόσον η ΑΕΚ δεν κάνει άλλη νίκη ως το τέλος της σεζόν. Παράλληλα θα πρέπει να μην ισοβαθμήσει με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος υπερτερεί των «πράσινων».

Οσον αφορά τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα πρέπει να κάνει 3Χ3 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να περάσει από την Τούμπα, να νικήσει την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να φύγει με το «διπλό» και από τη Λεωφόρο.

Ασύλληπτη απόδοση του Παναθηναϊκού για να πάρει το πρωτάθλημα - Οι αποδόσεις των στοιχηματικών για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:08 - 29.04.2024

Ασύλληπτη απόδοση του Παναθηναϊκού για να πάρει το πρωτάθλημα - Οι αποδόσεις των στοιχηματικών για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

«Εκτοξεύτηκε» η απόδοση του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά την ήττα με 1-0 από τον Άρη στη Λεωφόρο. Αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο σύμφωνα με τους bookmakers είναι η ΑΕΚ. Οι αποδόσεις των στοιχηματικών για τους Big 4.

Αν δεν καταφέρει το απόλυτο, τότε θα χρειαστεί συνδυασμούς αποτελεσμάτων. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν στις 12 Μαΐου, όταν θα δοκιμαστεί στην έδρα του ΠΑΟΚ