«Ελληνική κόλαση για τη Ρεάλ στο Βερολίνο»

Γιαμπουσέλε

i

/©Intime

«Ελληνική κόλαση για τη Ρεάλ στο Βερολίνο»

Sportal newsroom 10:41 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:07 - 29.05.2024

Η ισπανική εφημερίδα ABC αναφέρεται στην παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, η οποία κάνει δύσκολη τη ζωή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (24/5, 22:00) με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 της EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν «εκδίκηση» για τον περσινό τελικό. Σύμμαχός τους σε αυτή τους την προσπάθεια οι φίλαθλοί τους, καθώς περίπου 5.000 φίλαθλοι των Πειραιωτών βρίσκονται στο Βερολίνο για να τους στηρίξουν.

Θέμα στην «ABC» έγινε η παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στη γερμανική πρωτεύουσα. «Η ελληνική κόλαση περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Βερολίνο» είναι χαρακτηριστικά ο τίτλος που έχει η ισπανική εφημερίδα.

«Η μαζική μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού περιπλέκει την προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρει ξανά τον τίτλο της Ευρωλίγκας. 'Μαλ@@α', τη λέξη που χρησιμοποιείται σαν φιλική προσβολή στα ελληνικά, είναι αυτή που ακούς περισσότερο από κάθε άλλη στους δρόμους του Βερολίνου» συμπληρώνει ο συντάκτης.

Άντιτς σε Σλούκα για τη δήλωση για τον Παναθηναϊκό του 2009: «Μ@λ@κ@ ξύπνα, έχεις παίξει σε καλύτερες ομάδες»
EUROLEAGUE

08:33 - 24.05.2024

Άντιτς σε Σλούκα για τη δήλωση για τον Παναθηναϊκό του 2009: «Μ@λ@κ@ ξύπνα, έχεις παίξει σε καλύτερες ομάδες»

Ο Πέρο Άντιτς διαφώνησε με την ατάκα του Κώστα Σλούκα πως ο Παναθηναϊκός του 2009 ήταν η καλύτερη ομάδα, γράφοντας στον πρώην συμπαίκτη του ότι έχει παίξει σε καλύτερες ομάδες.

🔴Sportal Euroleague Show: Pre Game Live με Παναθηναϊκός - Φενέρ και Ρεάλ - Ολυμπιακός