Άντονι Έντουαρντς, η έκρηξη: Οι Σανς ένιωσαν την... οργή του (vid)

Άντονι Έντουαρντς

i

@Photo by Patrick McDermott/Getty Images

Άντονι Έντουαρντς, η έκρηξη: Οι Σανς ένιωσαν την... οργή του (vid)

Χρήστος Τσάλτας 08:56 - 21.04.2024

Το Game 1 των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με τους Φοίνιξ Σανς είχε την υπογραφή ενός παίκτη: Ο Άντονι Έντουαρντς ήταν ο καλύτερος πάνω στο παρκέ, κάνοντας... σμπαράλια την άμυνα της ομάδας από την Αριζόνα.

Διανύει την τέταρτη σεζόν της καριέρας του, στο ΝΒΑ και παρά το γεγονός πως βρίσκεται μόλις στο 22ο έτος της ηλικίας του, ήδη συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους της λίγκας, με το potential που τον ακολουθεί να είναι τρομακτικό.

Ο Άντονι Έντουαρντς βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, στη Μινεσότα και τους Τίμπεργουλβς, αλλά και στον... προθάλαμο των κορυφαίων παικτών του κόσμου. Η δουλειά που έχει ρίξει, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά, είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, κάτι που έχει αποτελέσματα στην πιο σημαντική φάση της σεζόν.

«Μίλησαν» οι έδρες στην πρεμιέρα των Playoffs: Ο Γιόκιτς «κατάπιε» τους Λέικερς
NBA

08:24 - 21.04.2024

«Μίλησαν» οι έδρες στην πρεμιέρα των Playoffs: Ο Γιόκιτς «κατάπιε» τους Λέικερς

Οι γηπεδούχοι προστάτεψαν τις έδρες τους στην πρεμιέρα των playoffs του ΝΒΑ, με τον Νίκολα Γιόκιτς να κάνει ό,τι θέλει την άμυνα των Λέικερς, την ώρα που οι Νικς λύγισαν τους Σίξερς με... υπογραφή Τζος Χαρτ.

Στα playoffs του ΝΒΑ.

Οι «Λύκοι» για πρώτη φορά μετά από -περίπου- μια 20ετία μπαίνουν στην post season με βλέψεις και φιλοδοξίες. Κάτι που οφείλουν στον Ant, ο οποίος κάνει τη μία σπουδαία regular season, με αριθμούς καριέρας (25,9 πόντοι, 5,4 ριμπάουντ, 5,1 ασίστ, 46,1% στα σουτ εντός πεδιάς).

Στο Game 1 των playoffs κόντρα στους Φοίνιξ Σανς και τον Κέβιν Ντουάρντ, όμως, οργίασε για τα καλά. Υπήρχαν στιγμές που έδειχνε πως ήταν ο καλύτερος παίκτης του παρκέ, κάνοντας ό,τι ήθελε εκείνος την άμυνα των «ήλιων». Με αποκορύφωμα την τρίτη περίοδο, όπου μέτρησε 18 πόντους στο διάστημα αυτό, σκοράροντας με κάθε τρόπο.

Το κοντέρ έγραψε 33 πόντους, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 6 λάθη και 14/24 σουτ, γνωρίζοντας την αποθέωση στο Target Center από τους φίλους της ομάδας. Παράλληλα, όμως, έστειλε... μήνυμα στην Big-3 των Σανς (Κέβιν Ντουράντ, Ντέβιν Μπουκερ, Μπράντλεϊ Μπιλ) πως θα πρέπει να ιδρώσουν πολύ παραπάνω απ' όσο νόμιζαν εξ αρχής για να φτάσουν έστω και σε μια νίκη.