Άμεσα στην αγορά για αντικαταστάτη του ΜάκΛεμορ

Ζοάν Πλάθα

Άμεσα στην αγορά για αντικαταστάτη του ΜάκΛεμορ

Χρήστος Τσάλτας 17:21 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 11.12.2023

Στην ΑΕΚ αναμένονται άμεσες εξελίξεις, με την Ένωση να βρίσκεται ήδη στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Μπεν ΜάκΛεμορ.

Η ΑΕΚ δεν έχει σκοπό να μείνει με σταυρωμένα χέρια μετά την αποδέσμευση του Μπεν ΜάκΛεμορ και ήδη έχει ξεκινήσει τις ενέργειες για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Μετά την είδηση της αποχώρησης του παίκτη από την ΑΕΚ, που δεν αποτελεί έκπληξη για τους ανθρώπους της ομάδας, η Ένωση ήδη ψάχνει τον «εκλεκτό» που θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε.

Η παρουσία του Μπεν ΜάΚλεμορ, πέραν του γεγονότος πως αγωνιστικά ποτέ δεν μπόρεσε να δείξει αυτά που περίμεναν στην ΑΕΚ, στιγματίστηκε από τα πολλά πειθαρχικά παραπτώματα και την... υπομονή της ομάδας, με τον κόμπο όμως να φτάνει στο χτένι μετά το περιστατικό της Κυριακής.

23:52 - 09.12.2023

Τα highlights της συγκλονιστικής νίκης της ΑΕΚ στο φινάλε επί του Αμαρουσίου (vid)

Η ΑΕΚ με καλάθι του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας επικράτησε (91-89) του Αμαρουσίου

Το πρώτο μήνυμα είχε έρθει από την προετοιμασία ακόμα, όταν έγιναν οι πρώτες παρατηρήσεις για την εξωγηπεδική ζωή του παίκτη, με τα πράγματα να φτάνουν εν τέλει στο απροχώρητο και τον αθλητή να αποχωρεί.

Πλέον η ΑΕΚ βγαίνει άμεσα στην αγορά για τον αντικαταστάτη του ΜάΚλεμορ, ο οποίος θα είναι ένας παίκτης που θα παίζει στο «3» κυρίως και θα μπορεί να κατεβαίνει στο «2»

Οι επόμενες ημέρες λοιπόν αναμένονται καυτές, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να θέλουν στο επόμενο διάστημα να έχει τελειώσει το θέμα.

Tags: