Το ξέσπασμα του Νετζήπογλου και η αποθέωση στον Κουζμίνσκας (vid)

ΑΕΚ πανηγυρισμοί

Το ξέσπασμα του Νετζήπογλου και η αποθέωση στον Κουζμίνσκας (vid)

Χρήστος Τσάλτας 15:47 - 10.12.2023

Η ΑΕΚ πήρε νίκη σε... νεκρό χρόνο απέναντι στο Μαρούσι, που πάλεψε σκληρά σε όλη τη διάρκεια του 40λεπτου, με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας να έχει την.. τιμητική του, την ώρα που ο Όμηρος Νετζήπογλου έδωσε τον ρυθμό με την ενέργειά του στην άμυνα.

Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό των Λιοσίων το βράδυ του Σαββάτου απόλαυσαν ένα θρίλερ... ολκής, το οποίο κατέληξε στην ΑΕΚ, χάρη σε καλάθι του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας σε νεκρό χρόνο, που διαμόρφωσε το τελικό 91-89 υπέρ της ομάδας του Ζοάν Πλάθα.

Ο κόσμος της Ένωσης στάθηκε στο πλευρό της ομάδας, με το τραγούδι του σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ και από στο παρκέ η ενέργεια υπήρχε σε πολύ υψηλά επίπεδα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Όμηρος Νετζήπογλου έκοψε εντυπωσιακά τον Χρήστο Ιορδάνου σε προσπάθεια για τρίποντο και πανηγύρισε την ενέργειά του έξαλλα, ζητώντας από τον κόσμο ακόμα περισσότερη στήριξη.

Το πρόσωπο της βραδιάς όμως ήταν ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του, για το νικητήριο καλάθι που πέτυχε, δίχως να γλιτώσει το... καθιερωμένο φατούρο!

Δείτε την παρακάμερα της Ένωσης από τη νίκη-θρίλερ κόντρα στο Μαρούσι: