Ανεβάζει στροφές για Κολοσσό η ΑΕΚ

ΑΕΚ

Ανεβάζει στροφές για Κολοσσό η ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 21:16 - 11.11.2023

Η ΑΕΚ Betsson συνεχίζει σε ρυθμό προπονήσεων ενόψει του αγώνα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (13/11, 17:15), όπου στόχος είναι η νίκη για να ανέβει η ομάδα βαθμολογικά στην Basket League.

Σε ρυθμούς Basket League επιστρέφει η ΑΕΚ Betsson που ετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, για την έκτη αγωνιστική της Basket League. Στόχος της Ένωσης είναι να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να ανέβει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Το 3-0 στη φάση των ομίλων του BCL έχει δώσει ώθηση στους παίκτες του Ζοάν Πλάθα, που θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και στο ελληνικό πρωτάθλημα, χτίζοντας μομέντουμ για την συνέχεια.

Ο Ισπανός προπονητής είδε τους παίκτες του να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς για ακόμα μια μέρα. Το ευχάριστο για τον Πλάθα είναι πως δεν μετράει απώλειες, καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Μφιόντου Καμπενγκέλε, που την τελευταία εβδομάδα προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς.

Την Κυριακή (12/11) η προετοιμασία της Ένωσης αναμένεται να ολοκληρωθεί με μια προπόνηση στο κλειστό των Λιοσίων, όπου και θα προκύψει και η εξάδα ξένων με την οποία θα παραταχθεί στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Tags: